Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αν έχεις καλή πεθερά θα έχεις καλή ζωή, είναι νόμος αυτό!»

December 25, 2021

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αν έχεις καλή πεθερά θα έχεις καλή ζωή, είναι νόμος αυτό!»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο αναφέρθηκε στον γάμο που ετοιμάζει με τον αγαπημένο της ενώ όπως είπε επιθυμία τους είναι να αποκτήσουν και ένα παιδάκι.

«Μου αρέσουν τα οικογενειακά Χριστούγεννα, να είμαστε με τους γονείς, με θείους, ξαδέρφια… Μου αρέσει πάρα πολύ εμένα αυτό γιατί τα Χριστούγεννα είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Με τον άντρα μου, δεν περιμένουμε γιορτές και γενέθλια για να κάνουμε δώρα ο ένας στον άλλο. Χαρίζουμε κάθε μέρα ο ένας στον άλλο την παρουσία και την αγάπη μας. Αυτό θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.

Το 2020 γνώρισα τον άντρα μου και το 2021 μου έκανε πρόταση γάμου. Αυτόματα λοιπόν, αυτές οι δυο χρονιές έχουν σημαδευτεί αλλά έχουν σημαδευτεί πάρα πολύ όμορφα. Αν έχεις καλή πεθερά, θα έχεις καλή ζωή, αυτό είναι νόμος. Βλέπω στο τέλος να παίρνω τον άντρα μου και έναν παππά και να πηγαίνουμε να παντρευόμαστε οι τρεις μας. Πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή γιατί και εγώ και εκείνος δεν είμαστε άτομα που εθελοτυφλούν στα προβλήματα των άλλων και ειδικά της ίδιας μας της οικογένειας, οπότε προτιμούμε να δώσουμε προτεραιότητα σε κάποιον που το έχει ανάγκη», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδάκι και ο άντρας μου το θέλει πάρα πολύ απλά περιμένουμε να πάρουμε πρώτα την ευλογία από τον Θεό και μετά να φέρουμε ένα παιδί στον κόσμο», πρόσθεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: