Μωράκι που το εγκατέλειψε η μαμά του στο πάρκο σώθηκε από σκύλο – ήρωα!

May 1, 2021

Μωράκι που το εγκατέλειψε η μαμά του στο πάρκο σώθηκε από σκύλο – ήρωα!Η ιστορία ενός μεγαλόσωμου χάσκι, του Hel, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αφού το ηρωικό σκυλάκι βρήκε και έσωσε ένα εγκαταλελειμμένο μωράκι ενώ έκανε την καθημερινή του βόλτα στο πάρκο με τον ιδιοκτήτη του.Χωρίς τη βοήθεια του Hel, ο 64χρονος άντρας (και ιδιοκτήτης του σκύλου) δεν θα είχε αντιληφθεί πως μέσα στις παλιές κουβέρτες που προσπέρασε ενώ περπατούσε με τον Hal βρισκόταν ένα νεογέννητο μωράκι. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, νόμιζε πως ανάμεσα στα σκουπίδια πίσω από τους θάμνους βρισκόταν κάποιο ποντίκι ή αλεπού.

Το πανέξυπνο χάσκι του, όμως, πλησίασε και ξύπνησε προσεκτικά το μωράκι με τη μουσούδα του. Αυτό άρχισε να κλαίει και ο 64χρονος κατάλαβε πως κάποιος είχε αφήσει ανάμεσα σε σπασμένα ποτήρια και σκουπίδια  ένα μωρό και κάλεσε τις αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mirror, κάποιο άλλο σκυλάκι ίσως να είχε αντιδράσει τελείως διαφορετικά. Ίσως από το φόβο του να δάγκωνε το μωρό, ή να το περνούσε για θήραμα. Ο Hal όμως, φέρθηκε πραγματικά ηρωικά και έσωσε το μικρό πλασματάκι που εγκατέλειψε η μητέρα του λίγο αφού το γέννησε.

Το μωράκι, που βρέθηκε παγωμένο, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί να εντοπίσει τη μαμά του μωρού που μάλλον πρόκειται για νεαρή, λευκή γυναίκα. Αυτό που μετράει για την ώρα, όμως, είναι πως ο Hal έσωσε το νεογέννητο μωρό δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Πηγή : mama365.gr

 

Διαβάστε επίσης: