Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα, Χρυσικού και Ψαρράς: «Είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε»

January 28, 2021Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα, Χρυσικού και Ψαρράς: «Είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε»

Με ανακοίνωσή τους οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού στηρίζουν την Ζέτα Δούκα και την απόφασή της να καταγγείλει τον Γ. Κιμούλη. Επιβεβαιώνουν όσα είπε και προσφέρονται να καταθέσουν στην Δικαιοσύνη

Στο πλευρό της συναδέλφου τους Ζέτα Δούκα τάσσονται οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού, μετά τις καταγγελίες της για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη κατά την συνεργασία τους στην παράσταση “Closer”.

Oι δύο ηθοποιοί με ανακοίνωσή τους που δημοσίευσε η εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο Mega και όπου η Ζέτα Δούκα είχε κάνει την καταγγελία την Τρίτη, επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της συναδέλφου τους, εκφράζουν την συμπαράστασή τους και την συγχαίρουν για το θάρρος της, ενώ δηλώνουν και πρόθυμοι να καταθέσουν σχετικά στην Δικαιοσύνη, όποτε κληθούν.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε στο News 24/7 αρνούμενος τις κατηγορίες και κάνοντας λόγο για “μόδα” καταγγελιών με αφορμή την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η ανακοίνωση των ηθοποιών Ν. Ψαρρά και Δ. Χρυσικού

“Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου καιτά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε και εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε”, αναφέρουν οι ηθοποιοί.

Πηγή : news247.gr

Διαβάστε επίσης: