Προπονητής 11χρονης: «Γιατί να το μετανιώσω; Δεν αισθάνομαι βιαστής»

January 28, 2021

Προπονητής 11χρονης: «Γιατί να το μετανιώσω; Δεν αισθάνομαι βιαστής»



Προπονητής 11χρονης: «Γιατί να το μετανιώσω; Δεν αισθάνομαι βιαστής»



Αμετανόητος εμφανίστηκε και μπροστά στις κάμερες ο προπονητής που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίησης της 11χρονης τότε αθλήτριας. «Δεν ήταν πλατωνική, σαφώς υπάρχει επαφή και δεν είναι μόνο μία φορά. Τα είχαμε και την ήθελα και θα την παντρευόμουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο ΜΕΓΚΑ αρνείται τον βιασμό και επιμένει ότι είχαν σχέση. «Ήταν αμοιβαίο, έπαιρνα πάρα πολλά. Δεν με ένοιαζε να σταθώ στα νούμερα, ήξερα ότι στα 16 της θα την πάρω».

«Δεν αμφιβάλλω ότι θα δικαστώ και θα τιμωρηθώ, το γνώριζα. Δεν είπα ότι δεν το έκανα. Δεν αισθάνομαι βιαστής, την αγαπάω ακόμα, κι αν καταλήξω στη φυλακή για πάρτη της να καταλήξω στη φυλακή. Να σκεφτεί, με ήθελε ή δεν με ήθελε;». Και συνέχισε λέγοντας: «Με ποια έννοια να το μετανιώσω; Να μετανιώσω για κάποιον που τον αγαπάς πραγματικά; Γιατί να το μετανιώσω; Να μετανιώσει αυτός που σκοτώνει ή αυτός που βιάζει… Εγώ δεν βίασα. Είχα πλήρη επίγνωση για το τι κάνω. Ας πληρώσω. Δεν παίρνω πίσω, ας με εκτελέσουν, ας με ρίξουν στη φυλακή…».

Λίγες ώρες μετά από αυτή τη συνέντευξη, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες για να οδηγηθεί τελικά ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Στην κατάθεσή της η νεαρή αθλήτρια, διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του 38χρονου.

«Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου. Ήθελε να μου «κλείσει το στόμα» για να μην αποκαλύψω σε κανέναν τι συνέβαινε. Το 2013 βρήκα το κουράγιο και μίλησα. Μαζί με τους γονείς μου και έναν ακόμα παράγοντα του Ομίλου πήγαμε στην αστυνομία. Τότε ο διοικητής συνέστησε να μην μπούμε στον «κυκεώνα» των μηνύσεων. Όπως είχε πει «για να μην τραυματιστεί περαιτέρω το νεαρό κορίτσι». Το αποτέλεσμα ήταν η απόλυση του προπονητή, ο οποίος μετά εξαφανίστηκε»

Έκτοτε η νεαρή ιστιοπλόος δεν ανέφερε σε κανέναν άλλον τι είχε συμβεί, ώσπου, τα λόγια της Σοφίας Μπεκατώρου της έδωσαν τη δύναμη να καταγγείλλει το δικό της βιασμό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: