Survivor 4 – παρασκήνιο: Τι συνέβη ακριβώς πριν πάει ο Κοψιδάς στο νοσοκομείο – Survivor – Youweekly

January 28, 2021

Εκεί στον Άγιο Δομίνικο φέτος τους έχουν φάει τα πέρα δώθε καλύβα – νοσοκομείο, καλύβα νοσοκομείο. Πρώτη έκανε την αρχή η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία και τελικά αποχώρησε από το Survivor λόγω προβλήματος υγείας, δεύτεροι στην κλινική βρέθηκαν η Έλενα Κρεμλίδου και ο Τζέιμς Καφετζής, κι εκεί που η παραγωγή ανησυχούσε για την υγεία της Άννας Μαρίας Βέλλη προέκυψε έκτακτη ανάγκη με τον Γιώργο Κοψιδά.



Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor λίγο μετά το αγώνισμα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Κοψιδάς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην κλινική λόγω χαμηλής πίεσης. Αργότερα, βέβαια, επέστρεψε για το συμβούλιο του νησιού δηλώνοντας πως είναι καλύτερα. Εγώ, όμως, ξέρω το παρασκήνιο, δηλαδή τι συνέβη ακριβώς με την υγεία του και θα σας τα αποκαλύψω όλα κλασικά στο Vanda’s blog του Youweekly.gr.

Survivor 4 spoiler: Αυτή είναι η Καρολίνα Καλύβα που θα μπει στο παιχνίδι

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4 spoiler: Αυτή είναι η Καρολίνα Καλύβα που θα μπει στο παιχνίδι

Τι συνέβη στο Survivor 4 εχθές – Οι πληροφορίες για την υγεία του Γιώργου Κοψιδά

Survivor 4 παρασκήνιο Κοψιδάς

Αφαγία, αυτό θα πω για αρχή. Ο Γιώργος Κοψιδάς δίνει και την ψυχή του στα αγωνίσματα για να καταφέρουν οι Κόκκινοι να πάρουν νίκη αλλά έχει και πολύ ενεργό ρόλο στην καλύβα και στις καθημερινές δουλειές. Όλη αυτή η ενέργεια που καταναλώνει σε συνδυασμό με τις τόσες πολλές μέρες που έχει να φάει κανονικό φαγητό είναι… άστα να πάνε!

Ο Γιώργος Κοψιδάς, λοιπόν, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες λίγο πριν το τέλος του αγωνίσματος ξεκίνησε να ζαλίζεται, να τα βλέπει όλα μαύρα. Το είπε στους συμπαίκτες του, εκείνοι το μετέφεραν στον Λιανό και ο Λιανός με την σειρά του έτρεξε να ενημερώσει τον γιατρό.

Στην κλινική κάθισε πάνω από 2 ώρες ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Οι γιατροί της παραγωγής του έδωσαν τροφή για να επανέλθει λίγο ο οργανισμός του.

Κανείς δεν ρισκάρει με την υγεία ενός παίκτη. Η παραγωγή δεν θέλει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα περιστατικό “Κάτια Ταραμπάνκο” και γι’ αυτό προσέχει για να έχει…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: