Ο αντιδήμαρχος Φυλής μαζί με φιλόζωη κυρία ανέβηκαν στο βουνό της Χασιάς να ταΐσουν τα αδέσποτα

January 26, 2021

Ο αντιδήμαρχος Φυλής μαζί με φιλόζωη κυρία ανέβηκαν στο βουνό της Χασιάς να ταΐσουν τα αδέσποτα



Την έκπληξη όσον αφορά τα αδέσποτα έκανε αυτές τις μέρες ο δήμος της Φυλής, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν σε αυτό το θέμα, τις περισσότερες δηλαδή, φορές εντελώς αδιάφορος. Η περιοχή της Φυλής και ιδιαίτερα η Χασιά είναι από τα πιο δύσκολα μέρη για τους εθελοντές τους Φιλοζωικού Συλλόγου ΑΓΑΠΑΖΩ, καθώς λόγω βουνού είναι δύσκολο να εντοπιστούν τα αδέσποτα. Αδέσποτα που εγκαταλείπονται καθημερινά και ζουν σε άσχημες συνθήκες, άρρωστα και υποσιτισμένα.

Ο νέος λοιπόν αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τα αδέσποτα, Γιώργος Αβράμης, ανέβηκε Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου, με μια εθελόντρια, την κ. Κική Γιάππαπα, που φροντίζει εκεί καθημερινά τα ζώα, στο βουνό στη Χασιά, για να ταϊσουν μαζί τα αδέσποτα. Το χιόνι, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι αρκετό και οι συνθήκες δύσκολες. Κάποια στιγμή δεν πήγαινε άλλο το αυτοκίνητο και η διαδρομή έγινε με τα πόδια, μέσα στο χιόνι.

Δυστυχώς δεν κατάφεραν να πάνε σε όλα τα σημεία αλλά ούτε και τα ζώα εμφανίστηκαν όλα. Η ευχή όλων είναι να είναι καλά.

Δείτε την ανάρτηση της Αικατερίνης Ζερβάκη, Zervaki Ekaterini, του Φιλοζωικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φυλής Αττικής ΑΓΑΠΑΖΩ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=834173293708610&set=pcb.834179193708020&type=3&theater

Χασιά
Σήμερα 3/1/20

Η Κική Γιαππαπα σήμερα με τη βοήθεια του νέου υπεύθυνου αντιδημάρχου για τα αδέσποτα Γιώργου Αβράμη, ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως, ανέβηκαν στο βουνό της Χασιάς, ώστε να ταϊσουν.

Δυστυχώς το αυτοκίνητο έφτασε έως κάποιο σημείο και περπάτησαν όσο ήταν δυνατόν πιο βαθιά.

Πάλι όμως ήταν αδύνατον να φτάσουν μέχρι εκεί όπου η Κική Γιαππαπα ταϊζει.

Τα ζώα πού εμφανίστηκαν δυστυχώς ήταν πολύ λίγα.

Ας ευχηθούμε να είναι ζωντανά τουλάχιστον

Κείμενο: Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Δήμος Φυλής ???? Χασιά ‼️❗❗Σήμερα 3/1/20????Η Κικη Γιαππαπα σήμερα με την βοήθεια τού νέου υπεύθυνου αντιδημάρχου,για τα αδέσποτα Γιώργος Αβράμης ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως,ανέβηκαν στο βουνό τής Χασιάς, ώστε να ταισουν.❗❗Δυστυχώς το αυτοκίνητο έφτασε έως κάποιο σημείο καί περπάτησαν όσο ήταν δυνατον πιο βαθειά.❗❗Πάλι όμως, ήταν αδύνατον να φτάσουν μέχρι εκεί όπου η Κική Γιαππαπα ταιζει.Τα ζώα πού εμφανίστηκαν, δυστυχώς,εμφανώς πολύ λίγα.????Ας ευχηθούμε να είναι ζωντανά τουλάχιστον????

Δημοσιεύτηκε από Zervaki Ekaterini στις Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020

https://petpet.news/news/45053


Πηγή

Διαβάστε επίσης: