Τέλος το Survivor για την Μαριπόζα;

January 24, 2021

Τέλος το Survivor για την Μαριπόζα;Survivor spoiler: Μια πολύ έντονη φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες που θέλει την Έλενα Κρεμλίδου εκτός Survivor 4! Ποια είναι η αλήθεια; Το Athensmagazine.gr σας έχει το σχετικό ρεπορτάζ!Συγκεκριμένα νωρίτερα, σας είχαμε παρουσιάσει το ενδεχόμενο να μπει η Ελίζαμπεθ στο Survivor και ειδικότερα στην ομάδα των Μαχητών, παίρνοντας την θέση παίκτη που θα αποχωρήσει οικειοθελώς! Ποιος θα είναι όμως αυτός ο παίκτης; Φήμες στο διαδίκτυο οργιάζουν, ότι η Μαριπόζα έχει ξεκαθαρίσει στην παραγωγή πως θέλει να φύγει γιατί έχει αντιμετωπίσει αρκετά θέματα με την υγεία της!

Να θυμίσουμε πως η Έλενα μαζί με τον Τζέιμς έχουν επισκεφτεί ήδη μια φορά το νοσοκομείο και η ίδια δείχνει να ζορίζεται με ζαλάδες και αδιαθεσίες! Γι’ αυτό το λόγο έχει ενημερώσει την παραγωγή πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τις επόμενες μέρες να πάρει την μεγάλη και δύσκολη απόφαση! Άλλωστε οι μήνες που απομένουν για το τέλος του Survivor είναι αρκετοί και αν ήδη το σκέφτεται δύσκολα θα καταφέρει να αντέξει!

Πάντως το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει για κάθε ενδεχόμενο! Θα αποχωρήσει ή όχι οικειοθελώς η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου; Μόλις έχουμε σίγουρο Survivor spoiler και όχι απλά μια φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θα σας ενημερώσουμε σχετικά! Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr!

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε επίσης: