Σάσα Σταμάτη: Η συγκίνηση στον αέρα και η πρώτη επικοινωνία με τη Μαρέβα Μητσοτάκη

January 24, 2021

Σάσα Σταμάτη: Η συγκίνηση στον αέρα και η πρώτη επικοινωνία με τη Μαρέβα ΜητσοτάκηΗ Σάσα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλατό του “Καλύτερα δε γίνεται”.Η Σάσα Σταμάτη μίλησε για την εκπομπή του Alpha “Battle of couples” στο οποίο και θα συμμετέχει. Για τον Παναγιώτη Βασιλάκο που θα παρουσιάζει το show: «Πως είμαι εγώ; Καμία σχέση. Ο Παναγιώτης ήταν ευγενικός, ήρεμος και μίλαγε σε όλους στον πληθυντικό»

Στη συνέχεια ευχαρίστησε δημόσια τους συνεργάτες της στα Παραπολιτικά και μάλιστα συγκινήθηκε.

“Θέλω να πω δημόσια ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που με στήριξε πολύ. Τον Γιάννη τον Κουρτάκη τον εκδότη των Παραπολιτικών και τον διευθυντή τον Παναγιώτη Τζένο” είπε η Σάσα Σταμάτη. Μου στάθηκαν πάρα πολύ, σε προσωπικά μου θέματα. Η εφημερίδα δεν με πρόδωσε ποτέ. Με στήριξαν ενώ δεν το περίμενα και δεν βοήθησαν συγγενείς και φίλοι.

Η δημοσιογράφος μίλησε για τις συνεντεύξεις της, λέγοντας ότι θεωρεί επιτυχία της αυτή με την Νανά Μούσχουρη.

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε και για την πρώτη φορά που μίλησε με τη Μαρέβα Μητσοτάκη. «Η Μαρέβα είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Όταν την πήρα για πρώτη φορά τηλέφωνο στο κινητό χωρίς να την ξέρω μου είπε: “Γιατί δεν παίρνεις σπίτι”;» είπε χαρακτηριστικά.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: