Το μεγάλο ψέμα της Μαριπόζα στο Survivor που εξόργισε τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

January 23, 2021

Το μεγάλο ψέμα της Μαριπόζα στο Survivor που εξόργισε τις γυναίκες του ΠΑΟΚ





Είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του παιχνιδιού, το οποίο στον 4ο κύκλο του «σαρώνει» και πάλι στα μηχανάκια της AGB. Ο τεράστιος αριθμός ακολούθων που έχει στο instagram (σχεδόν 350.000 followers) την έχουν φέρει ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι ισχυρίζονται πως η εικόνα της είναι διαφορετική στα social media εν συγκρίσει με αυτό που βλέπουμε στο ριάλιτι.

Ο λόγος, φυσικά, για την Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου, που βρίσκεται από την πρώτη μέρα στο Survivor και την (τότε) ομάδα των Μαχητών.

Η 24χρονη instagrammer έχει το δικό της φανατικό κοινό και τους δικούς της φανατικούς… πολέμιους, με τους μεν και τους δε να διασταυρώνουν τα λεκτικά τους ξίφη ανάλογα με το τι βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο.

Οι… δε, ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται πως θα έχουν ένα ακόμα επιχείρημα «εναντίον» της Έλενας, μιας και η δημοφιλής παίκτρια μάλλον έχει πει ένα ψεματάκι.


Σε τι αναφερόμαστε;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το αγωνιστικό της βιογραφικό, έχει υπάρξει μαζορέτα στον ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και ο Γιώργος Λιανός έχει πει «Η πρώην μαζορέτα του ΠΑΟΚ, Έλενα Κρεμλίδου».


Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δε φαίνεται να ισχύει. Όπως διαβάζουμε στο nassosblog.gr, η Μαριπόζα δεν υπήρξε ποτέ μαζορέτα του Δικέφαλου του Βορρά:

«Η Έλενα ήταν στην ομάδα το 2013, όταν ήταν 16 χρονών, αλλά δεν ήταν στον ΠΑΟΚ. Θα ήταν άδικο για τα κορίτσια να λένε κοπέλες ότι ήταν στην ομάδα έτσι. Είχε χορέψει σε έναν αγώνα για 20 δευτερόλεπτα δοκιμαστικά. Δεν τσαντιστήκαμε εμείς, τσαντίστηκαν τα κορίτσια που είναι στην ομάδα. Αυτό που δεν μας έκανε στη Μαριπόζα για να συνεχίσει είναι η ηλικία της και ήταν ανώριμη σαν χορεύτρια. Μεγαλώνοντας ίσως και να μπορούσε. Είναι της μόδας να δηλώνουν όλες μαζορέτες, απλά όταν δηλώνεις και κάτι πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ουπς…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: