ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ «Τελειώνει» η Ανθή Σαλαγκούδη από το ριάλιτι επιβίωσης; σύντομα κιόλας!

January 23, 2021

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ «Τελειώνει» η Ανθή Σαλαγκούδη από το ριάλιτι επιβίωσης; σύντομα κιόλας!



Survivor διαρροή 22/1: Το μόνο που σκέφτονται στην παραγωγή του Survivor είναι να τελειώσει το «αστείο» με την Ανθή Σαλαγκούδη!



Survivor διαρροή 22/1

Survivor διαρροή 22/1: Μέρες μετράει στο Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη. Είναι η χειρότερη παίκτρια που έχουμε δει ποτέ, αυτή που έχει… εξοργίσει το τηλεοπτικό κοινό. Γίνεται ένας μικρός χαμός και η παραγωγή θα πάρει τα μέτρα της.

Το Masterchef ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο και αυτό αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αλλαγές. Η τηλεθέαση που έχει ως τώρα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Για να μείνει εκεί όμως χρειάζεται δουλίτσα και… ντέρμπι. Πολλά ντέρμπι.

Και τα κυριότερο χρειάζεται να ξέρει το κοινό πως υπάρχει αξιοπιστία σε όλο το παιχνίδι. Δεν γίνεται η Ανθή Σαλαγκούδη είναι αργή και αντιτηλεοπτική και να μένει στο παιχνίδι. Κι όχι μόνο, να καθορίζει και ποιος θα αποχωρήσει τελικά. Φυσικά και το πρόβλημα ήταν πως έπεσε… ψήφοι από γνωστούς και φίλους.

Η σκέψη είναι να ψηφίζει πλέον ο κόσμος με αρνητική ψήφο. Αυτόν δηλαδή που θέλει να αποχωρήσει. Εκεί δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την Ανθή. Και την επόμενη εβδομάδα θα βγει και πάλι υποψήφια από την κόκκινη ομάδα. Εκτός και κερδίσουν και τα δύο αγωνίσματα ασυλίας. Δεν έχω μάθει ακόμα κάτι γι’΄αυτά, αλλά πραγματικά το να κερδίσουν οι κόκκινοι και τα δύο είναι κάτι που δεν το περιμένει κανείς!

Η Ανθή λοιπόν θα… τελειώσει. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, διότι ακούγονται και σενάρια οικειοθελούς αποχώρησης που δεν πρέπει να τα αποκλείσουμε. Η Κόκκινη ομάδα είναι έξαλλη μαζί της και το κλίμα μόνο υπέρ της δεν είναι. Μετράει μέρες, να είστε σίγουροι…

Τα καλύτερα παιδικά περιοδικά, βιβλία και παραμύθια τα βρίσκετε στο magbox.gr.
Επωφεληθείτε από τις προσφορές που υπάρχουν και τα απίθανα σούπερ πακέτα σε προνομιακές τιμές με ένα κλικ εδώ!

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε επίσης: