Τάσος Νούσιας: «Είναι καλό να ανοίξει η κοινωνία γιατί αυτό που ζούμε τώρα δεν είναι ζωή»

January 21, 2021

Τάσος Νούσιας: «Είναι καλό να ανοίξει η κοινωνία γιατί αυτό που ζούμε τώρα δεν είναι ζωή»Τάσος Νούσιας: «Είναι καλό να ανοίξει η κοινωνία γιατί αυτό που ζούμε τώρα δεν είναι ζωή»“Γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτοί οι πάνσοφοι λοιμωξιολόγοι – κυβέρνηση να τελειώνουν με αυτήν την ιστορία” ανέφερε ο Τάσος Νούσιας.

Στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Νούσιας και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα μέτρο που έχει παρθεί από την κυβέρνηση για να φορούν τα παιδιά μάσκες στο σχολείο.

Είσαι από εκείνους που είχαν εναντιωθεί στο να φορούν μάσκες τα παιδιά στο σχολείο και μάλιστα συμμετείχες και σε διαδηλώσεις.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω άλλο για ατό το θέμα. Νομίζω ότι όλοι έχουμε γνώση αλλά κι επίγνωση του τι μας ωφελεί και τι μας διαλύει. Ακόμα και αν το θεωρώ ένα μέτρο μέσα στα υπόλοιπα του παραλογισμού προτιμώ να το κρατήσω για τον εαυτό μου.

Η κόρη σου πηγαίνει στο γυμνάσιο Είσαι υπέρ του ανοίγματος των σχολείων;

Ζούμε μία άλλη φρίκη με την διαδικτυακή εκπαίδευση, με τα παιδιά να είναι επί έξι ώρες καρφωμένα σε έναν υπολογιστή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτός ο μετάνθρωπος που πάει να δημιουργηθεί σε αυτή τη virtual reality κοινωνία. Νομίζω ότι δεν το αντέχει κανείς ούτε τα παιδιά, ούτε οι καθηγητές. Είναι όλοι αγανακτισμένοι. Γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτοί οι πάνσοφοι λοιμωξιολόγοι – κυβέρνηση να τελειώνουν με αυτήν την ιστορία.

Ελένη Γερασιμίδου: «Ο κόσμος κάνει σαν να μην υπάρχει το θέατρο»

Ειλικρινά, φοβάμαι πολύ περισσότερο τις πολιτικές που εφαρμόζονται παγκοσμίως παρά τον ιό. Είμαι υπέρ στο να ανοίξουν τα πάντα. Και ο καθένας από εμάς, που γνωρίζει ότι ο ιός είναι εκεί έξω και είναι θανατηφόρος, να λάβει τα μέτρα του για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους άλλους. Είναι καλό να ανοίξει η κοινωνία γιατί αυτό που ζούμε τώρα δεν είναι ζωή.

Πηγή

 

Διαβάστε επίσης: