Σίσσυ Χρηστίδου: “Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου με τον Θοδωρή Mαραντίνη”

January 21, 2021Σίσσυ Χρηστίδου: Συνέντευξη σε διαδικτυακό μέσο παραχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Αναλυτικότερα:Σίσσυ Χρηστίδου: Όλα όσα ανέφερε

“Δυο χρόνια μετά είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το χω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά. Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή. Το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά” ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Όσο για το πως είναι σήμερα η ζωή της απάντησε, “Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω”.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Μιχαήλ – Άγγελο και τον Φίλιππο Ραφαήλ ανακοίνωσε το διαζύγιό του δυο χρόνια πριν μέσω μιας λιτής επιστολής προς τα Μέσα.

Σ. Χρηστίδου: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξή της σε διαδικτυακό κανάλι, το οποίο προβλήθηκε από την τηλεόραση του «Star» και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: