Γιώργος Λιανός: Έμαθε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του από το τηλέφωνο ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο

January 21, 2021

Γιώργος Λιανός: Έμαθε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του από το τηλέφωνο ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο


διαφ.
Πριν από λίγες ώρες το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως ο λόγος που ο Γιώργος Λιανός θα λείψει για λίγο καιρό από την παρουσίαση του Survivor είναι η εγκυμοσύνη τ...

Πριν από λίγες ώρες το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως ο λόγος που ο Γιώργος Λιανός θα λείψει για λίγο καιρό από την παρουσίαση του Survivor είναι η εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Κωνσταντίνας Καραλέξη.Τι πραγματικά συνέβη; Ο Ατζούν στο επεισόδιο της Κυριακής αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιανός θα αποχωρήσει και θα αναλάβει εκείνος την παρουσίαση του Survivor! Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και τι εννοούμε. Ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά για 2 μέρες και μετά θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο!

Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε εδώ στο Athensmagazine.gr φήμες θέλουν την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, να είναι έγκυος και μάλιστα τον παρουσιαστή να το μαθαίνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Ο Γιώργος Λιανός αμέσως ενημέρωσε τον Ατζούν για την κατάσταση αυτή και δείχνοντας κατανόηση για ότι συνέβη με τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν ήθελε να κρεμάσει κι εκείνος την παραγωγή παρότι ο λόγος θα ήταν 100% κατανοητός!

Survivor spoiler: Τόσο θα λείψει ο Γιώργος Λιανός

Ο παρουσιαστής του Survivor επικοινώνησε λοιπόν αμέσως με τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι και του εξήγησε την θέση, ζητώντας να λείψει μόνο για δύο επεισόδια! Αμέσως ο Ατζούν έκανε δεκτό το αίτημά του και του έδωσε την σχετική άδεια, με τον ίδιο τον Τούρκο να αναλαμβάνει την παρουσίαση για τις μέρες που θα αναγκαστεί να απουσιάσει ο Ατζούν!

Όσο θυμάστε αυτό είχε συμβεί και σε παλαιότερο Survivor με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος έπρεπε να επιστρέψει για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα ώστε να πάρει μέρος σε γυρίσματα χορηγού του! Και τότε τον είχε αντικαταστήσει ο Ατζούν με τεράστια επιτυχία! Οπότε ενδεχόμενο να φύγει οριστικά ο Γιώργος Λιανός από την παρουσίαση του Survivor δεν υπάρχει!

 


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: