Η γρήγορη δίαιτα της Κέιτ Μίντλετον: Το πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε και έχασε 8 κιλά σε 30 μέρες

January 17, 2021Kate Middleton: Η πριγκίπισσα είναι πάντοτε κομψή. Η ίδια έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές, συνεχίζοντας να βρίσκεται πρώτη στην καρδιά και στις προτιμήσεις τους. Από εκεί και πέρα, όλοι έχουν να λένε για τη φυσική κατάστασή της. Ωστόσο, υπάρχει λόγος που είναι σε τέλεια κατάσταση. Αναλυτικότερα:Kate Middleton: Ποια είναι η διατροφή που ακολουθεί

Σύμφωνα με τη διαιτολόγο της, όταν η Kate Middleton επιδιώκει να χάσει βάρος είναι επιλεκτική στην πρόσληψη υδατανθράκων. Προτιμάει τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες.

Τα λαχανικά, τα φρούτα, το σιτάρι και τα λευκά άπαχα κρέατα αποτελούν τα βασικά συστατικά της δίαιτας που ακολουθεί. Το μυστικό της Δούκισσας του Cambridge είναι τα μικρά και συχνά γεύματα και ανάμεσα στις προτιμήσεις της, είναι τα φρούτα και τα smοothies. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ενδεικτικά το πρόγραμμα μιας ημέρας, το οποίο ακολούθησε η Kate όταν ήθελε να χάσει 14 κιλά.

– Πρωινό: Μισό αβοκάντο και μια φέτα γαλοπούλα
– Δεκατιανό: Ένα μπαστουνάκι σέλερι
– Μεσημεριανό: Σαλάτα με γαρίδες ή αστακό
– Βραδινό: Φρυγανιές με γαλοπούλα και όταν πεινάει επιλέγει ψάρι με λαχανάκια Βρυξελλών.

K. Middleton: Η γυμναστική και επιπλέον λεπτομέρειες για τη διατροφή της

Φυσικά, η Δούκισσα του Cambridge γυμνάζεται τακτικά, ξεκινώντας με 20 λεπτά διάδρομο ενώ στη συνέχεια κάνει τρέξιμο και ασκήσεις με βάρη. Με τη βοήθεια προσωπικού γυμναστή προσπαθεί να γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες και επαναλαμβάνει κάθε σετ ασκήσεων τουλάχιστον τρεις φορές.

Συμπερασματικά, μπορεί η Kate Middleton να ακολουθεί ένα αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα κάθε φορά που θέλει να χάσει τα περιττά κιλά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους. Εξάλλου σύμφωνα με έρευνες, το 1/3 των ανθρώπων που κάνουν δίαιτα καταλήγουν να έχουν περισσότερα κιλά λίγες εβδομάδες από τότε που ξεκίνησαν. Και η κυριότερη αιτία αυτού του φαινομένου είναι ότι ακολουθούν τις δίαιτες των διάσημων, οι οποίες είτε είναι στερητικές, είτε έχουν έναν ασυνήθιστο συνδυασμό τροφίμων.

Γι’ αυτό λοιπόν, δεν πρέπει να σας ξεγελά το γεγονός ότι πολλές διασημότητες ακολουθούν παράξενες δίαιτες. Συνήθως η εμφάνιση τους οφείλεται σε κληρονομικά χαρακτηριστικά και από την άλλη έχουν μια στρατιά από εκπαιδευτές, μάγειρες και στυλίστες να τους ακολουθούν. Αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας είναι η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής, και φυσικά να έχετε καλή ψυχολογία και να βάζετε πάντα ρεαλιστικούς στόχους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: