Survivor spoiler: Τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο – Έχει ήδη αποχωρήσει!

January 15, 2021

Survivor spoiler: Τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο – Έχει ήδη αποχωρήσει!



Survivor spoiler: Πανηγυρική επιβεβαίωση από το Athensmagazine.gr το οποίο είναι το πρώτο site που σας αποκάλυψε από το πρωί της Τετάρτης ότι η Κάτια Ταραμπάνκο ζήτησε από την παραγωγή του Survivor να αποχωρήσει από το παιχνίδι!



Ότι διαβάζετε εδώ στο παρά πέντε τα διαβάζεστε σ’ άλλα sites ακριβώς! Το Athensmagazine.gr και ο Παναγιώτης Παπανικολάου από το πρωί της Τετάρτης σας αποκαλύψαμε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο έχει ζητήσει να φύγει! Στο χθεσινό συμβούλιο είδαμε πως η Κάτια απουσίαζε, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι νιώθει ξανά αδιαθεσία και θα εξεταστεί εκ νέου από τους γιατρούς!

Εμείς σας έχουμε πάλι την αποκλειστικά, όπως σας την είχαμε και με την ανάμειξη των ομάδων, που άπαντες το θυμήθηκαν μια μέρα μετά και σας αποκαλύπτουμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor και αυτός είναι κι ο λόγος που χτες τελικά δεν υπήρξε αποχώρηση και καλύφθηκε και ο ντόρος που θα γινόταν αν αποκαλύπτανε πως πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας για τους Διασήμους ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη!

Όπως και να έχει η ανάμειξη των ομάδων που σας αποκαλύψαμε εδώ και δύο ημέρες θα πραγματοποιηθεί πολύ νωρίτερα! Δεν γνωρίζουμε μήπως αυτή την ώρα που μιλάμε οι δύο ομάδες είναι ήδη διαφορετικές από ότι τις ξέραμε μέχρι σήμερα!

Survivor spoiler: Γιατί αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο;
Ποια η κατάσταση της υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο; Για ποιο λόγο αποχώρησε το γνωστό μοντέλο; Εμείς θα σας πούμε πως ο λόγος δεν ήταν τόσο υγείας αλλά ψυχολογικός! Η Κάτια δεν άντεχε στην σκέψη πως για τους έξι επόμενους μήνες θα πρέπει να μείνει χωρίς φαγητό! Ήδη από την πρώτη φορά που επισκέφτηκε το νοσοκομείο προσπάθησε να βρει τροφή και τα κατάφερε, όπως είδαμε όλοι με το ρύζι που έφερε στο νησί! Η αλήθεια είναι πως η Κάτια κατέρρευσε ψυχολογικά και δεν τα κατάφερε! Δυστυχώς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει ήδη αποχωρήσει!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: