Ξύρισε το κεφάλι της on camera η Κωνσταντάκη για τις γυναίκες με καρκίνο μαστού

January 15, 2021

Ξύρισε το κεφάλι της on camera η Κωνσταντάκη για τις γυναίκες με καρκίνο μαστού

Έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε για να συστηθεί στο κοινό η ανερχόμενη τραγουδίστρια Νικολέτα Κωνσταντάκη.

Ξύρισε το κεφάλι της on camera για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ της και δώρισε τα μαλλιά της προκειμένου να γίνουν περούκα και να βοηθηθεί κάποια γυναίκα που έχασε τα δικά της λόγω χημειοθεραπειών. Το κομμάτι «Ελευθερία», το οποίο οπτικοποιήθηκε με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο, γράφτηκε ειδικά για τη Νικολέτα από την αξιόλογη τραγουδοποιό Ευσταθία.

Μήνυμα ελευθερίας


Στο βιντεοκλίπ, που μόλις κυκλοφόρησε, βλέπουμε την ερμηνεύτρια να ξυρίζει το κεφάλι της μπροστά στην κάμερα, δίνοντας ένα μήνυμα πραγματικής ελευθερίας αλλά και μια έμπρακτη στήριξη στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», στον οποίο δόθηκαν τα μαλλιά, σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμό.

Ο σκηνοθέτης Στέφανος Σιταράς αποτύπωσε τη διαδικασία του σε αντίστροφο χρόνο, δηλαδή από το τέλος προς την αρχή, πετυχαίνοντας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα, καθώς στην αρχή του κλιπ βλέπουμε τη Νικολέτα με ξυρισμένο κεφάλι και στο φινάλε με μακριά μαλλιά. «Η ανατρεπτική ιδέα του βίντεο, οι πολύ έντονες στιγμές και η πίστη στην τέχνη μας δημιούργησαν τη δική μας ελευθερία. Είμαι και θα είμαι για πάντα ευγνώμων!» δήλωσε γι’ αυτή την πρώτη της συνεργασία η ερμηνεύτρια από την Κρήτη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: