Ξέσπασμα Τσιτσιπά: «Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων. Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω»

January 14, 2021Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας αθλητής ξέσπασε στο Twitter. Το έκανε μέσω μίας σειράς από αναρτήσεις. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αν΄έφερε πως όσοι δεν έχουν ζωή, ασχολούνται με τους άλλους. Επίσης, τόνισε πως λυπάται εκείνους, οι οποίοι σχολιάζουν την καθημερινότητά του. Αναλυτικότερα:Στο επίκεντρο αρνητικών, αλλά και ειρωνικών σχολίων βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ύστερα από την προκλητική ανάρτησή του, μέσω της οποία μιλούσε για… δημιουργία Harrods στην Ελλάδα αλλά και για όσα άκουσε για την παρουσία του στο Ντουμπάι, όπου ήταν για τουρνουά.

Γι’ αυτό και ο ίδιος θέλησε να δώσει μία σειρά απαντήσεων μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Σε μία κίνηση που σίγουρα δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο…

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο καθένας με τη διαταραχούλα του»

«Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων. Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω», ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως: «Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω».

«Θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν», έγραψε στο επόμενο το tweet ενώ κατέληξε λέγοντας: «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό. Ο καθένας με τη διαταραχούλα του».

Σ. Τσιτσιπάς: Οι αναρτήσεις του στο Twitter


Πηγή

Διαβάστε επίσης: