Θα σώσει το λιανεμπόριο; Η νέα μέθοδος αφήνει πίσω το click away και δεν έχει περιορισμούς

January 10, 2021

Θα σώσει το λιανεμπόριο; Η νέα μέθοδος αφήνει πίσω το click away και δεν έχει περιορισμούς



Το click away λειτούργησε ως ένα βαθμό, με προβλήματα και παρατράγουδα ειδικά τις πρόωτες ημέρες εφαρμογής του όμως μία νέα επαναστατική μέθοδος φαίνεται πως έρχεται για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και τις αδυναμίες του.



Η νέα μέθοδος λέγεται click and collect και υπόσχεται να λύσει τα χέρια των καταστηματαρχών και του αγοραστικού κοινού καθώς λειτουργεί χωρίς προσωπική επαφή πελάτη-υπαλλήλου και δεν έχει χρονικούς περιορισμούς με ραντεβού συγκεκριμένα.

Το Click & Collect περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένες θυρίδες δεμάτων (KePol lockers) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σε εσωτερικούς, είτε σε εξωτερικούς χώρους. Έχουν μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση ανάλογα με το προϊόν και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και διατίθενται σε πολλές διατάξεις.

Στα επιπλέον υπέρ τους είναι η ανθεκτικότητά τους που τις προστατεύει από ακραίες καιρικές συνθήκες, αν τοποθετηθούν σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και από βανδαλισμούς.

Οι ειδικά διαμορφωμένες θυρίδες συνοδεύονται από το λογισμικό KePol που παρέχει πλατφόρμα η οποία ενσωματώνεται στο εκάστοτε κεντρικό σύστημα και επιτρέπει τον συνεχή έλεγχο των θυρίδων σε πραγματικό χρόνο. Μπορούν με αυτόν τον τρόπο να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο σαν ΑΤΜ παραλαβής μετά την ηλεκτρονική παραγγελία. Η θυρίδα επιπλέον έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω pos και έκδοση απόδειξης.

Η νέα λύση θα έδινε ώθηση και στην επίλυση του μπλοκαρίσματος των εταιριών ταχυμεταφοράς αλλά ακόμα και στο delivery φαγητού, όπως φυσικά και στο λιανεμπόριο καθώς οι αγορές θα είναι ανέπαφες και ο πελάτης δε θα περιορίζεται από χρονικά περιθώρια στην παραλαβή των επιλεγμένων προϊόντων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: