Μπαμπάς είπε στην 9 ετών κόρη του να ανοίξει μόνη της μια κονσέρβα φασόλια αλλιώς ας μείνει νηστική

January 9, 2021



Μπαμπάς είπε στην 9 ετών κόρη του να ανοίξει μόνη της μια κονσέρβα φασόλια αλλιώς ας μείνει νηστική

Πολλές φορές για αδιανόητες κακές συμπεριφορές γονέων ως προς τα παιδιά τους.

Το παράδειγμα αυτού του μπαμπά δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς είπε στην 9χρονη κόρη του που πεινούσε ή να ανοίξει μόνη της μια κονσέρβα φασόλια ή να μείνει νηστική. Το κοριτσάκι προσπαθούσε επί 6 ώρες! Όταν ο πατέρας της περηφανεύτηκε για τις «παιδαγωγικές» μεθόδους του στο διαδίκτυο, δέχτηκε τα πυρά εξαγριωμένων χρηστών. Δικαιολογημένα…

Όλα ξεκίνησαν όταν το 9χρονο κοριτσάκι εξέφρασε την επιθυμία στον πατέρα του να της ετοιμάσει φαγητό γιατί πεινούσε. Αντί όμως εκείνος να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιδιού του, της έδωσε μια κονσέρβα φασόλια και της είπε ή να την ανοίξει μόνη της ή να μείνει νηστική.

Το κοριτσάκι μετά από 6 ώρες προσπάθειας, κατάφερε να ανοίξει την κονσέρβα και να φάει. Ο ανεκδιήγητος πατέρας ανήρτησε στο διαδίκτυο το περιστατικό δηλώνοντας ότι αυτό σημαίνει να είσαι καλός γονιός. Η ανάρτησή του διαγράφηκε όταν δέχτηκε μπαράζ επίθεσης από άλλους γονείς, οι οποίοι τον κατηγόρησαν για αδιαφορία!

Οι χρήστες του Twitter του έδωσαν το παρατσούκλι «Bean Dad» και το όλο περιστατικό προκάλεσε διχασμό στα social media για το κατά πόσο είναι παιδαγωγικό να προσπαθείς να κάνεις ανεξάρτητο το παιδί σου μέσα από τέτοιες αμφιλεγόμενες μεθόδους.

Κάποιοι συμφώνησαν ότι η στάση αυτού του μπαμπά ήταν ένα μάθημα «αυτονομίας». Λίγο τραβηγμένο κατά τη γνώμη μας!

Πηγή : mama365.gr

Διαβάστε επίσης: