Λευτέρης Πανταζής: «Οι θαυμάστριες ερχόταν μόνες τους στο καμαρίνι μου. Έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες»

January 9, 2021Λευτέρης Πανταζής: Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής παραχώρησε πρόσφατα μία απολαυστική συνέντευξη. Ο ίδιος μίλησε στο «TheCaller WEB TV». Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αποκάλυψε στις δηλώσεις του πως έχει πάει με περισσότερες από τέσσερις χιλιάδες γυναίκες, κοντράροντας στα ίσα τον Γιάννη Σπαλιάρα. Αναλυτικότερα:Λευτέρης Πανταζής: Οι δηλώσεις του

“Μπορεί να έχω πάει και με πιο πολλές από 4.000 γυναίκες. Αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Και με μία να πήγαινα κάθε μέρα… Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει. Όλες αυτές τις κυρίες που έχω πάει τις ευχαριστώ πολύ. Αυτό, διότι κι εγώ πέρασα πολύ ωραία μαζί τους και αυτές πολύ ωραία μαζί μου», ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα ριάλιτι που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, αποκαλύπτοντας ότι η νέα παίκτρια των Μαχητών, Ασημίνα Ιγγλέζου είχε παίξει στο βίντεοκλιπ του “Αγάπα με” πριν από 3 χρόνια. Όπως ανέφερε είχε βγει πρώτη στην Κίνα σε έναν διαγωνισμό, ως η πιο όμορφη μάνα και είχε παίξει στο βιντεοκλιπ του για το τραγούδι “Αγάπα με”. Ο Λευτερης Πανταζής περιέγραψε και τον λόγο που της έκανε πρόταση να παίξει στο βίντεοκλιπ του. “Συναντηθήκαμε σε μια εκπομπή και μου έκανε εντύπωση το σώμα της και τη ρώτησα αν θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε βίντεοκλιπ του. Εκείνη του έδωσε το τηλέφωνο της και ένα χρόνο αργότερα, ήρθε και έπαιξε και πάθαμε ένα σοκ”, επεσήμανε ο Λευτέρης Πανταζής.

Για τη συμμετοχή της στο Survivor, δήλωσε: «Τα καταφέρνει, είναι μαγκάκι. Είναι κλειστή και πιστεύω ότι είναι άνθρωπος που έχει τακτική και δεν κάνει τίποτα στην τύχη. Αμα τη δεις πως αντιμετωπίζει τον αντίπαλο είναι άνθρωπος με τακτική».

Λ. Πανταζής: Ακολουθεί το βίντεο που προβλήθηκε στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ευτυχείτε» από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «TheCaller WEB TV»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: