Ετοιμάζουν ελληνικό πάρτι στο Ντουμπάι στις 15 Ιανουαρίου

January 8, 2021

Ετοιμάζουν ελληνικό πάρτι στο Ντουμπάι στις 15 Ιανουαρίου Η δημοσιογράφος και DJ Άντζελα Παντελή αποκαλύπτει ότι οργανώνεται μεγάλο Greek party σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Έχει παραπάνω από μια δεκαετία που εγκατέλειψε την Ελλάδα. Πρώην ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και DJ, η Άντζελα Παντελή ζει στη Νέα Υόρκη, αυτή την περίοδο όμως βρίσκεται στο Ντουμπάι, αφού ο κορωνοϊός έχει σαρώσει τις ΗΠΑ. Σε αυτή τη φάση παίρνει «φωτιά» η κονσόλα της, αφού ετοιμάζεται για το Greek party που θα πραγματοποιηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι στις 15 Ιανουαρίου.

Η Άντζελα Παντελή, μιλώντας στην ON Τime και την Σάσα Σταμάτη, εξηγεί τους λόγους που εγκατέλειψε την Ελλάδα: «Από το 2009 έφυγα μόνιμα για τη Νέα Υόρκη, όπου ζω και εργάζομαι ως DJ. Κάνω performances ως aerial dancer/acrobat και διδάσκω επίσης pole dance/aerial dancing yoga. Η κατάσταση όμως πλέον είναι αφόρητη. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, απογοητευμένη με αυτά που διαδραματίζονται. Το νέο έτος μπήκε με τους χειρότερους οιωνούς. Η Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μου για περισσότερο από μια δεκαετία, τη λατρεύω. Τέτοιες καταστάσεις με θλίβουν και μου προκαλούν ανασφάλεια τόσο για το δικό μου μέλλον όσο και για των συνανθρώπων μου..», λέει και διευκρινίζει:

«Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (σ.σ. μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο “Millennium Hotel”, όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη η κατάσταση, λόγω έξαρσης του Covid-19, είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία».

View this post on Instagram

A post shared by Dj Angela Pandelis (@angelapandelis)

 

Πηγή

Διαβάστε επίσης: