Παρουσιαστές πρωινής εκπομπής στο Mega έκαναν rapid test ζωντανά στον αέρα

January 8, 2021



Παρουσιαστές πρωινής εκπομπής στο Mega έκαναν rapid test ζωντανά στον αέρα

Κοινωνία ώρα Mega: Κατά τη διάρκεια του lockdown για τη μη έξαρση του κορωνοϊού (σ.σ. του COVID-19) έχουν συμβεί πολλά και διάφορα περιστατικά. Ορισμένα από αυτά έχουν να κάνουν, με περίεργα περιστατικά, τα οποία συνέβησαν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν περιστατικά επιβολής προστίμων για πολλούς λόγους. Όμως, αυτό που έλαβε χώρα στην ελληνική τηλεόραση δεν έχει προηγούμενο. Αυτό, διότι οι παρουσιαστές από μία εκπομπή υποβλήθηκαν ζωντανά σε rapid test. Αναλυτικότερα:

Κοινωνία ώρα Mega: Λεπτομέρειες για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο μεγάλο κανάλι

Υπέρμαχοι των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού είναι οι… παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA». Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη τηρούν τα μέτρα προστασίας έναντι της πανδημίας, ενώ κάθε μέρα, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στο MEGA, κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό….

Αυτό συνέβη και χτες, αλλά… στον αέρα. Έτσι, ο νοσοκόμος είσηρθε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έτοιμος να πάρει ρινικό επίχρισμα από τον Ιορδάνη. Ο Ιορδάνης με χαμόγελο έκανε τεστ, διερωτόμενος πότε θα κάνει και η συμπαρουσιάστριά του. Βέβαια, λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η ώρα της Ανθής να κάνει τεστ στον αέρα της εκπομπής.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να υποβάλλονται σε rapid test:

 

Πηγή : enimerotiko.gr

Διαβάστε επίσης: