Ποιος είναι ο «Βίκινγκ» με τα κέρατα που εισέβαλλε στο Καπιτώλιο [εικόνες]

January 8, 2021

Ποιος είναι ο «Βίκινγκ» με τα κέρατα που εισέβαλλε στο Καπιτώλιο [εικόνες]





Μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης QAnon που υποστηρίζει θεωρίες συνωμοσίας για σατανιστές παιδόφιλους είναι ο «Βίκινγκ» εισβολέας του Καπιτωλίου που έγινε viral τις τελευταίες ώρες μετά τις συγκλονιστικές εικόνες που έζησε η πρωτεύουσα των Η.Π.Α. από τους ακραίους υποστηρικτές του Τραμπ.

Ο άνθρωπος με τα δέρματα ζώων στο κεφάλι, τα κέρατα, το βαμμένο πρόσωπο και τα περίεργα τατουάζ σε όλο του το σώμα είναι ο Jake Angeli, ένας 32χρονος υποστηρικτής της ακροδεξιάς οργάνωσης «QAnon». Η οργάνωση αυτή υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ και τον θεωρεί πολέμιο μυστικών ελίτ σατανιστικών οργανώσεων με παιδόφιλους.

Η QAnon υποστηρίζει πολλές θεωρίες συνωμοσίας, πολλές από αυτές φάσκουν και αντιφάσκουν μεταξύ τους, και ο ίδιος συχνά βρίσκεται έξω από το Καπιτώλιο με τη συγκεκριμένη αμφίεση με τις γούνες και το βαμμένο πρόσωπο για να τραβάει τα βλέμματα και να φωνάζει τις θεωρίες του.


Έχει δώσει συνεντεύξεις σε τοπικά μίντια των Η.Π.Α. ενώ η εμφάνισή του αυτή τον έκανε το πρόσωπο της χτεσινής εισβολής παγκοσμίως.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: