Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Ο γάμος με τον Πολυχρονίου, η τεράστια συλλογή παπουτσιών και η απώλεια που της στοίχισε

January 8, 2021



Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ανέκαθεν αποτελούσε σταθερή αξία στην ελληνική showbiz και αποτέλεσε ένα από τα sex symbols, κυρίως τη δεκαετία του ’90. Είναι μουσική παραγωγός και έχει γεννηθεί στην Αθήνα, με καταγωγή από την Μικρά Ασία και ρίζες από την Σμύρνη και το Φανάρι της Κωνσταντινούπολης.



Της: Έπη Τρίμη

Η Μάγκυ, ξεκίνησε ως Dj σε πολύ γνωστά clubs, ενώ παράλληλα σπούδαζε δημοσιογραφία και είχε την τύχη να ξεκινήσει το ραδιόφωνο σε ηλικία 18 ετών, την εποχή που άνθιζε η ελεύθερη ραδιοφωνία.

Άλλωστε, τα βλέμματα τραβούν τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της τα οποία διατηρούν αναλλοίωτη την… αξία τους στον χρόνο και τα οποία και η ίδια προβάλει ανελλιπώς.  Εν κατακλείδι, δύσκολα θα βρεθεί γυναίκα που θα αντικαταστήσει την Μάγκυ Χαραλαμπίδου στη συνείδηση των ανδρών ενώ η γυμνή της φωτογράφηση στο Playboy ακόμη τραβάει την προσοχή….!

Κυριολεκτικά μπαίνω σε βιβλίο Guinness

“Τα αγαπημένα μου αξεσουάρ είναι τα παπούτσια, τα εσώρουχα και τα μαγιό. Έχω άπειρα παπούτσια, μπαίνω στο βιβλίο Guinness. Είναι δύσκολο να γίνει καταμέτρηση, νομίζω πως κυριολεκτικά μπαίνω σε βιβλίο Guinness. Έχω παπούτσια στο σπίτι μου, στο σπίτι της μαμάς μου, στο σπίτι της αδερφής μου, στο σπίτι μιας φίλης, έχω παντού”, έχει πει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των ΚουΚου».

Η αδυναμία στον μπαμπά της

«Δεν μοιάζουμε καθόλου, αλλά ο μπαμπάς είναι ο ίδιος», λέει το 2019 η Μάγκυ Χαραλαμπίδου που κάνει πάντα πλάκα με αυτό στη μαμά της. «Η Μάγκυ ήταν άτακτη, ζωηρή, κουραστικό παιδί» αποκαλύπτει η μητέρα της που όμως είναι ένας άνθρωπος με μοντέρνες απόψεις. Όπως αποκαλύπτει η Μάγκυ στο Happy Day οι φωτογραφίες στο Playboy ήταν κάτι που η μητέρα της ενέκρινε, ενώ συχνά η μητέρα και οι αδελφή της – που πολλές φορές είναι και ο φωτογράφος – δίνουν συμβουλές για τις σέξι φωτογραφίες της στο Instagram.

Ανάμεσα σε άλλα η Μάγκυ Χαραλαμπίδου εξομολογήθηκε πως ήταν πιο κοντά με τον πατέρα της μέχρι που έφυγε από τη ζωή: «Ο μπαμπάς ήταν η αδυναμία μου. Η μαμά αναγκαστικά γινόταν ο κακός γονέας για να με τιθασεύσει. Μετά την εφηβεία, μετά τα 14 όταν έχασα τον μπαμπά ενωθήκαμε πάρα πολύ με τη μαμά.»

«Ήταν καλό παιδί. Θυμάμαι όταν γύρισα στο σπίτι από το νοσοκομείο, για να πω στα παιδιά μου ότι έφυγε ο πατέρας σας, της είπα ο μπαμπάς πέθανε, θυμάμαι που μικρό παιδάκι γονάτισε στην πόρτα του γραφείου της, αγκάλιασε την πόρτα και έκλαιγε και έλεγε: «Εγώ τώρα δεν έχω πατερούλη» και της είπα: «Παιδάκι μου, εγώ τώρα θα είμαι και μπαμπάς σου και μαμά σου» και μου λέει: «Το ξέρω μανουλίτσα μου ότι θα είσαι και μπαμπάς μου και μαμά μου, αλλά εγώ δεν έχω τώρα πατερούλη».

Ο έρωτας με τον Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου το 2016 είχε μιλήσει  στο περιοδικό YOU και είχε φωτογραφηθεί για πρώτη φορά με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη, κάνοντας απολογισμό 15 χρόνων σχέσης.

«Ο Αλέξανδρος με ερωτεύτηκε για τη φωνή μου και όχι για τα οπίσθιά μου» τονίζει η Μάγκυ, μιλώντας εκείνη την περίοδο για τον άνδρα που θέλει να την παντρευτεί και της κάνει πρόταση γάμου κάθε λίγο και λιγάκι.


«Όταν την γνώρισα δεν ήξερα ότι φημιζόταν για τα οπίσθιά της» λέει ο Αλέξανδρος στη συνέντευξη. «Μάλιστα όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού με ρώτησαν κάποιοι φίλοι μου αν όντως τα οπίσθιά της ήταν τόσο ωραία και έμεινα άφωνος γιατί πραγματικά δεν ήξερα. Τους είπα: Συγγνώμη παιδιά, έχουμε πιει, έχουμε φάει με την κοπέλα, περνάμε ωραία αλλά δεν έχω παρατηρήσει ότι αυτό το σημείο της είναι τόσο καλό», τονίζει.

Η Μάγκυ λέει για τον Αλέξανδρο: «Είναι ο ιδανικός σύντροφος και πατέρας. Λέω καμιά φορά: Είμαι τρελή; Έχω τον ιδανικό άνδρα και δεν έχω κάνει ακόμα παιδί μαζί του; Μάλλον δεν ήμουν φτιαγμένη για να κάνω παιδί» είχε προσθέσει.

Σε ερώτηση αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης είχε απαντήσει σχετικά: «Της έχω ήδη κάνει. Επειδή έχει κάνει ήδη ένα γάμο, φοβάται να μπει ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ είχα κάνει μόνο πολιτικό γάμο και δεν έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι γάμοι με 3.000 καλεσμένους, αλλά θα ήθελα να πάω σε ένα εκκλησάκι σε ένα νησί με την Μάγκυ και να την παντρευτώ».

Ωστόσο εκείνη αποφεύγει να απαντήσει. «Δεν έχω πει ούτε ναι ούτε όχι. Κάθε μήνα μου κάνει μια πρόταση γάμου» είχε τονίσει.

Ο  έρωτας του Απόστολου Γκλέτσου με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι στις αρχές του 2000 και την περίοδο εκείνη κυκλοφορούσαν φήμες για τη σχέση τους, που επίσημα δεν είχαν επιβεβαιωθεί. Ο δεσμός τους, όμως, δεν κράτησε πολύ.

Η εκρηκτική ραδιοφωνική παραγωγός μόλις είχε βγει από ένα διαζύγιο με τον Γιώργο Πολυχρονίου, ενώ ο Γκλέτσος είχε χωρίσει με την Άννα Βίσση. Χρόνια μετά και η Χαραλαμπίδου σε δηλώσεις της παραδέχθηκε τον έρωτα εκείνο, λέγοντας πως ο ηθοποιός ήταν υπέροχος και πως έχουν καλές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

Ο γάμος με τον Γιώργο Πολυχρονίου

Η μητέρα μου, το καλό είναι, άσχετα με αυτά που λέει ο Πολυχρονίου, που βγαίνει κατά καιρούς και λέει ότι μας χώρισε η Σαπφώ (σ.σ.μητέρα) και κάτι τέτοια, δεν ανακατεύεται. Δεν είναι το άτομο που θα ανακατευτεί μέσα στην οικογένεια για να δημιουργήσει άσχημη ατμόσφαιρα, ούτως ώστε να παρθούν κάποιες αποφάσεις για να χωρίσει ένα ζευγάρι», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Σε άλλη της συνέντευξη  στο «Ooh la la» είχε πει για το διαζύγιό της: « Με το διαζύγιό μου με τον Γιώργο Πολυχρονίου είχα περάσει δύσκολα. Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να δημιουργώ σκάνδαλα… Νομίζω ότι ο κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι μου αρέσουν τα σκάνδαλα. Δεν μου αρέσουν καθόλου. Όχι, δεν είχε ειπωθεί κάτι. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος. Είναι μια πάρα πολύ παλιά ιστορία και δεν υπάρχει λόγος να την ξεθάψω. Απλά κάθε χωρισμός μεγάλος, ειδικά όταν είναι γάμος, είναι δύσκολος. Οπότε, γενικά, θεωρώ ότι πρέπει να κρατήσεις τη θέση σου, ειδικά την εικόνα σου…».

Πηγές: Instagram | Φωλιά των ΚουΚου | Happy Day |  «Ooh la la» |You


Πηγή

Διαβάστε επίσης: