Πλήρη τετραπληγία ο 24χρονος που έπεσε για τον σταυρό στην Αμάρυνθο

January 8, 2021



Πλήρη τετραπληγία ο 24χρονος που έπεσε για τον σταυρό στην Αμάρυνθο

Ο νεαρός υπεβλήθη στο ΚΑΤ σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στην Εντατική του ΚΑΤ, νοσηλεύεται ο 24χρονος που χτύπησε άσχημα το κεφάλι και τον αυχένα του πέφτοντας στη θάλασσα, στην Αμάρυνθο, για να πιάσει τον σταυρό ανήμερα των Φώτων.

Παρ’όλο που ο αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικό χώρο δεν επιτρεπόταν λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, ο 24χρονος ξεκίνησε μαζί με τον πατέρα του από τον τόπο κατοικίας τους στη Δροσιά Ευβοίας, για να πάνε στην Αμάρυνθο. Εκεί βούτηξε μαζί  με άλλα τρία άτομα από μία εξέδρα για να πιάσουν τον σταυρό.

 

Τα γέλια των παρευρισκομένων κόπηκαν απότομα καθώς αμέσως έγινε αντιληπτό ότι κατά την πτώση του στο νερό χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και τον αυχένα. Οι φίλοι του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και μέσα σε λίγα λεπτά στήθηκε επιχείρηση με τη συνδρομή διασωστών του ΕΚΑΒ για να τον βγάλουν στη στεριά και να τον μεταφέρουν στο κοντινότερο νοσοκομείο.

 

Αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Η πρώτη διάγνωση των γιατρών μιλούσε για τετραπληγία συνεπεία κατάγματος στον αυχένα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο  ΚΑΤ, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  όπου και παραμένει διασωληνωμένος.

Πηγή : protagon.gr

Διαβάστε επίσης: