Μάριος Φραγκούλης: «Οι γονείς μου με παράτησαν. Θέλω ακόμα να υιοθετήσω ένα παιδί»

January 6, 2021



Ο Μάριος Φραγκούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο άλλος” και αναφέρθηκε στη θεία του και σπουδαία ηθοποιό, Ρένα Βλαχοπούλου και στο μάθημα που του έδωσε σχετικά με τα χρήματα.



Μάριος Φραγκούλης: Είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο

«Η θεία Ρένα αυτό που ήταν στις ταινίες ήταν και στη ζωή της. Ήταν τρομερά ευχάριστος άνθρωπος, έκανε τις γκριμάτσες της, τα αστεία της πάντα. Είχε τρομερή ενέργεια. Ήμουν μικρός και είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο.

Μάριος Φραγκούλης: “Από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ χρήματα” του είπε η Ρένα Βλαχοπούλου

Μου είπε “από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά, τα λεφτά θα τα βγάλεις μόνος σου, θα δουλέψεις πάρα πολύ στη ζωή σου. Σε εμένα θα έχεις τροφή, σπίτι και οικογενειακή ασφάλεια, αλλά τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου.

Ήταν πολύ μεγάλο μάθημα. Το βρήκα λίγο παράξενο και είπα γιατί δεν μου έδωσε δέκα δραχμές, αλλά υπήρχε λόγος. Ήταν “σφιχτή”, αλλά έτσι όπως τη γνώρισα αργότερα, είχε έρθει και στη δραματική σχολή, όταν ήμουν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει παραστάσεις. Ποτέ δεν με άφησε να βάλω το χέρι στην τσέπη, όταν βγαίναμε έξω παρέα πάντα κερνούσε. Αυτό πιστεύω ότι ήταν και το σωστό», κατέληξε ο Μάριος Φραγκούλης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: