Survivor spoiler- Οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου απόψε (3/1)

January 4, 2021

Survivor spoiler- Οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου απόψε (3/1)





Το Survivor μετά από τρία βράδια επιστρέφει στις οθόνες μας, μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δώσει το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης! Όπως είδαμε από το trailer του επεισοδίου της Κυριακής, το οποίο προβλήθηκε την Πρωτοχρονιά, δύο νέες παίκτριες θα μπουν στο Survivor! Μια για τους Διάσημους και μια για τους Μαχητές!

Σήμερα λοιπόν το Survivor επιστρέφει με ένα επεισόδιο που θα τα έχει όλα και για πρώτη φορά φέτος το τρομερό κουίζ επιβίωσης, το οποίο μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο τα προηγούμενο χρόνια! Πριν από αυτό όμως έχουμε μια μεγάλη μάχη για το έπαθλο (πιθανότητα) φαγητού!

Survivor spoiler 03/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;


Πάμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτια! Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν σε έναν στίβο μάχης που δεν είχαμε δει στα προηγούμενα Survivor παραμόνο στo Nomads! Από τη μια οι Διάσημοι θέλουν να διατηρήσουν τα τεκταινόμενα μετά την τεράστια επιτυχία της Τετάρτης, από την άλλη οι Μαχητές διψούν για εκδίκηση! Ποιος θα τα καταφέρει;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η νίκη των Διασήμων την περασμένη Τετάρτη ήταν μια απλή παρένθεση, αφού οι Μαχητές θα επιστρέψουν απόψε στις νίκες! Αυτό είναι το έγκυρο spoiler του Athensmagazine.gr! Αν θέλετε και σκορ, σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αφού πρόκειται για κάτι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δεν το έχουμε επιβεβαιώσει! Σύμφωνα με αυτό λοιπόν το σκορ θα είναι 10-7 αλλά αυτό δεν το θεωρούμε 100% δεδομένο!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: