Φανή Δρακοπούλου: Τα 5 αδέρφια, ο γάμος στα 37, οι απόσυρση από τις πίστες, τα δίδυμα παιδιά και οι φόβοι

January 4, 2021Η Φανή Δρακοπούλου γεννήθηκε στην Αιτωλοακαρνανία στις 10 Απριλίου του 1982 κι από πολύ μικρή ήξερε ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια.Της: Έπη Τρίμη

Σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη κι άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας.

Γρήγορα ξεχώρισε για τη μοναδική λαϊκή φωνή της, γεγονός που την έφερε στην Αθήνα και στην πόρτα της SONY BMG όπου υπέγραψε συμβόλαιο.

Τα πάντα πρέπει να τα κάνεις επιλεκτικά

«Είμαι υπεύθυνος άνθρωπος και προσπαθώ με ό,τι καταπιάνομαι να το φέρνω εις πέρας. Μπορεί δηλαδή να γίνω αρκετά πιεστική για να καταφέρω κάτι. Αν νιώσω ασφυκτικά στο πλαίσιο μιας σχέσης, κάνω υπομονή μέχρι ένα σημείο. Αλλά αν κάτι που με στεναχωρεί συνεχίζεται και δεν μπορώ να αντεπεξέλθω, τότε σταματώ να ασχολούμαι. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Το προσπερνώ και με τον τρόπο μου αποφεύγω τις πολλές επαφές. Είμαι της άποψης ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και ότι τα πάντα πρέπει να τα κάνεις επιλεκτικά».

Το φιλότιμο είναι επίσης το στοιχείο που αναζητά σε έναν άνδρα ενώ η Φωτεινή Δρακοπούλου είχε πει στο πρώτο Θέμα:«Το θεωρώ το πιο σημαντικό. Δεν θα μετρήσω την εμφάνιση, ούτε κάτι άλλο. Έτσι σκεφτόμουν από μικρή. Με μεγάλωσαν με έναν συγκεκριμένο τρόπο οι γονείς μου. Μεγάλωσα με αγόρια. Είμαστε πέντε αδέρφια και εγώ είμαι η προτελευταία. Αυτό που έμαθα για τους άντρες είναι ότι παραμένουν σε όλη τους τη ζωή μικρά παιδιά. Και έχουν μάθει να τους περιποιούνται».

Ο γάμος

Η Φανή Δρακοπούλου παντρεύτηκε το 2019 ενώ η αναγγελία του γάμου είχε γίνει στην εφημερίδα “Εστία”. Ο σύζυγός της είναι δικηγόρος και σε παλιότερη συνέντευξή της, τον Ιούνιο, είχε αναφέρει ότι είναι μαζί πάνω από 2 χρόνια.

Η αναγγελία γάμου:

«Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, νομικός, κάτοικος Αθηνών Αττικής, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, του Αλεξάνδρου και της Μαρίας, το γένος, Σαραφίδη, και η Φάνη Δρακοπούλου, καλλιτέχνις, γεννηθείσα εις Αγρίνιον Αιτωλοακαρνανίας, του Ιωάννη και της Αλεξάνδρας, το γένος Κορέτση, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει εν Αθήναις Αττικής».

Τα δίδυμα

Η ίδια και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έφερε στον κόσμο τα παιδάκια της και η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.Μπορεί η Φανή Δρακοπούλου να έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο τον νέο της ρόλο.

“H ίδια έχει πει για τον πολιτικό της γάμο και τον ερχομό των παιδιών της: “Η γέννηση ενός παιδιού…γεμίζει την ψυχή με συναισθήματα και όμορφες εικόνες. Αισθάνομαι ευλογημένη. Επίσης, η γέννηση ενός παιδιού συνεπάγεται υποχρεώσεις και υπεύθυνη στάση, αφού όλη του η ύπαρξη είναι αποκλειστικά στα χέρια σου. Με λίγα λόγια άλλαξα προς το καλύτερο και ολοκληρώθηκα ως άνθρωπος και ως γυναίκα.Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος από την φύση μου και δεν έχω φοβίες. Οι φόβοι μου είναι πολύ ρεαλιστικοί και αφορούν πάντοτε την υγεία της οικογένειάς μου και των αγαπημένων μου προσώπων γενικά. Τα υπόλοιπα όλα είναι στο χέρι μας.

Επανήλθα πολύ γρήγορα πραγματικά. Έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης πολύ γρήγορα με διατροφή και γυμναστική καθώς και από τον θηλασμό ο οποίος βοηθάει πολύ ως προς αυτό.

Δουλεύω από μικρό παιδί, περίπου 15 χρόνια, και η γέννηση των μωρών μου ήταν ότι καλύτερο για να κάνω μια καλή παύση από την δουλειά μου. Γέννησα σε μια πολύ όμορφη εποχή, το καλοκαίρι, που αποτελεί έτσι κι αλλιώς εποχή ξεκούρασης για όλους”.

Πηγές: Μελωδικός |gossiptv.gr | Πρώτο Θέμα |yupiii.gr |T-life.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: