Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Άγης μαθαίνει πως δεν είναι γιος της Βικτωρίας και της επιτίθεται με μανία

September 27, 2023

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Άγης μαθαίνει πως δεν είναι γιος της Βικτωρίας και της επιτίθεται με μανίαΟ Ντίνος ενημερώνεται από τον Σωτήρη για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση του εμπρησμού και τον θάνατο του Αποστόλη: «Είμαι σίγουρος ότι τη φωτιά την έβαλε η Καρτεζίνη», λέει στον αστυνόμο. Την ίδια ώρα τα δοκιμαστικά για την αντικαταστάτρια της Γεωργίας συνεχίζονται. Ο ανταγωνισμός και ο φθόνος μπαίνει σιγά-σιγά στην οικογένεια του «Παραδείσου», καθώς η Στέλλα πιάνει δουλειά στο κατάστημα και ρίχνει τα βέλη της στον Σίμο από ζήλια για την Αμαλία.

Η Βικτώρια κάνει μια ύστατη προσπάθεια να ενώσει την οικογένεια, ενώ η Ματούλα θα δεχθεί την πρώτη απογοήτευση από την κόρη της. Ο Σίμος από την άλλη υποδέχεται τη μητέρα του στο πατρικό της σπίτι, ενώ η Γεωργία φέρνει σε όλους μεγάλη αναστάτωση, αφού μεταφέρεται στο νοσοκομείο με έντονους πόνους. Παράλληλα, μεγάλη ανησυχία θα προκαλέσει η εξαφάνιση του Πάρη, οποίος έχει δεχτεί πριν την επίθεση από τον Αγη: «Γιατί δεν μιλάς στη Γεωργία; Αν δεν το κάνεις, θα το κάνω εγώ», τον απειλεί και ο Πάρης αποφασισμένος του απαντάει: «Κάνε ό,τι νομίζεις»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σοκ στα νέα επεισόδια της σειράς, Παράδεισος των κυριών. Μια μεγάλη αποκάλυψη και μια τεράστια ανατροπή έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια Μπουραντά. Σύμφωνα με το Tv24, ο Αγης μαθαίνει ότι δεν είναι γιος της Βικτώρια και αποφασίζει να την εκδικηθεί!

Η μια αποκάλυψη μετά την άλλη αναστατώνει την οικογένεια Μπουραντά. Ο Χριστόφορος επιστρέφει και μιλάει με ανοιχτά χαρτιά στην Αμαλία και τον Αγη για τον θάνατο της γυναίκας του. Τους εξηγεί ότι η Αντιγόνη είχε μάθει για τον δεσμό του με τη Βικτώρια. Μάλιστα, όπως τον είχε ενημερώσει η Ολγα, η γυναίκα του τους είχε δει με τη Βικτώρια και ίσως να αυτοκτόνησε μην αντέχοντας αυτή την προδοσία.

Τόσο η Αμαλία όσο και ο Αγης παθαίνουν σοκ, ενώ ο Αγης γεμάτος μίσος για τη Βικτώρια, ορίζεται να την εκδικηθεί. Ωστόσο ένα νέο χτύπημα, μια είδηση «βόμβα» φτάνει στ’ αυτιά του και τον φέρνει στα όριά του.

Ο Αγης μαθαίνει ότι η Βικτώρια δεν είναι η πραγματική του μητέρα. Για την ακρίβεια, η Βικτώρια κορόιδεψε τους πάντες, καθώς δεν έμεινε ποτέ έγκυος από τον Χριστόφορο. Μετά τον θάνατο της Αντιγόνης, ο Χριστόφορος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, της ζήτησε να απομακρυνθεί από τη ζωή του. Η ίδια όμως δεν ήθελε να τον χάσει. Ετσι σκέφτηκε ένα ακόμα σατανικό σχέδιο για να μη χωρίσουν. Του είπε ότι είναι έγκυος, ενώ είχε φροντίσει να μείνει μακριά όλο αυτό το διάστημα που υποτίθεται ήταν έγκυος. Αμέσως μετά η Βικτώρια παρουσίασε τον Αγη ως παιδί του Χριστόφορου και δικό της, ενώ είχαν αποφασίσει να μην το μάθει ποτέ κανείς.

Ωστόσο τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, αφού η Βικτώρια εξαπάτησε τους πάντες και ο Αγης που παρουσίασε σαν γιο τους, ήταν απλά ένα παιδάκι από το ίδρυμα το οποίο διοικεί. Ολα αυτά τα μαθαίνει ο Αγης και γίνεται έξαλλος. Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τα πάντα, πηγαίνει στο γραφείο της με άγριες διαθέσεις κι αφού της λέει ότι ξέρει τα πάντα, αντιμετωπίζει και πάλι την ψυχρότητα και την αλαζονεία της Βικτώριας, γεγονός που τον βγάζει εκτός εαυτού.

Ο Αγης της επιτίθεται με μανία και την αφήνει μέσα στα αίματα να χαροπαλεύει. Κι ενώ η Βικτώρια κείτεται αιμόφυρτη στο πάτωμα του γραφείου της, ο Αγης φεύγει σαν τρελός και βρίσκει την Αμαλία, όπου της εξηγεί ότι πρέπει να εξαφανιστεί για λίγο καιρό από το σπίτι. Ο λόγος φυσικά είναι για να μην τον βρει η αστυνομία, αφού έχει αφήσει παντού τα αποτυπώματά του και είναι ο μόνος που θα θεωρηθεί ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση στη Βικτώρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: