Ξεσπά ο Τάσος Ξιαρχό κατά της Νεφέλης Ορφανού: «Γιατί της δίνουμε βήμα να μιλάει…; Αυτά είναι κομπλεξικά»

September 27, 2023

Ξεσπά ο Τάσος Ξιαρχό κατά της Νεφέλης Ορφανού: «Γιατί της δίνουμε βήμα να μιλάει…; Αυτά είναι κομπλεξικά»Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν απόψεις της ηθοποιού Νεφέλης Ορφανού, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε πως «η ομοφυλία είναι παραβατική».

Οι συντελεστές της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και «Πάμε Δανάη» διαφώνησαν κάθετα με την ηθοποιό τονίζοντας ότι απόψεις της είναι μεσαιωνικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Την ίδια γνώμη Φαίνεται πως έχει και ο Τάσος Ξιάρχο, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast @ Star» τόνισε πως δεν θα έπρεπε να περνάει τις ιδέες της σε άλλους ανθρώπους.

«Σε μία τέτοια γυναίκα που είναι από άλλο αιώνα, δεν μπορείς να της πεις γιατί δεν θα καταλάβει. Για αρχή δεν είναι τίποτα τάση και δεν γίνεται κάτι μόδα. Απλά υπάρχει πολύ ανοιχτό το κομμάτι των ομοφυλοφίλων γιατί έχει απελευθερωθεί η ανθρωπότητα. Πλέον δεν ζούνε κρυφά αυτοί οι άνθρωποι. Τι κάθεται και μπλέκεται με τη ζωή μας; Έχουμε παιδευτεί, έχουμε ζοριστεί, έχουμε δυσκολευτεί, έχουμε φάει κλωτσιές, μπουνιές, βρισίδια, σταματάνε τα αμάξια στον δρόμο και σε κοροϊδεύουν και ξαφνικά τα ισοπεδώνουμε όλα τόσο εύκολα;

Γιατί της δίνουμε βήμα να μιλάει και περνά αυτές τις ιδέες σε άλλους ανθρώπους; Μπορεί ένα παιδί να το διαβάσει και να συνδεθεί μαζί της γιατί αυτά είναι κομπλεξικά. Κι άλλοι έζησαν άλλες εποχές, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι πίσω. Βλέπουμε ανθρώπους σε πολύ μεγάλη ηλικία, οι οποίοι δεν έχουν τέτοιες ιδέες και πεποιθήσεις. Εγώ ξέρω γυναίκες που έχουν ερωτευτεί άλλες γυναίκες και έχουν απελευθερωθεί.» είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Η υπερβολική ανάλυση για το τι κάνει ο γκέι και ο στρέιτ, φέρνει τέτοια αποτελέσματα. Αφήστε τη γυναίκα να τα πει, δεν θα ζήσουμε από τα λόγια της κ. Ορφανού» συμπλήρωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: