Πέτρος Ίμβριος:«Τραγούδησα για δύο ώρες με την πεταλούδα στο χέρι και υπέγραψα στο νοσοκομείο ότι φεύγω με δική μου ευθύνη»

September 27, 2023

Πέτρος Ίμβριος:«Τραγούδησα για δύο ώρες με την πεταλούδα στο χέρι και υπέγραψα στο νοσοκομείο ότι φεύγω με δική μου ευθύνη»Ο Πέτρος Ίμβριος έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν το οποίο όμως δεν τον απέτρεψε από το να πάει να τραγουδήσει φορώντας ακόμη την πεταλούδα του νοσοκομείου στο χέρι του.


 
 «Στα 40-41 διαγνώστηκα με κολπική μαρμαρυγή. Τότε ο διευθυντής της καρδιολογικής μονάδας που είχα πάει μου είπε ότι τώρα πρέπει να σταματήσω το αλκοόλ, τη γυμναστική, να μην σηκώνω βάρη και να μην στεναχωριέμαι Το να μην πιώ αλκοόλ δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν πίνω κιόλας, αλλά το να σταματήσω τη γυμναστική που είναι μέρος της ψυχοθεραπείας μου, είπα δεν γίνεται να μην γυμνάζομαι. Το 2020-21 έγινε πολύ πιο έντονο το πρόβλημα αυτό, έκανα τον καυτηριασμό που προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση και τώρα δόξα τω Θεώ είμαι καλά» είπε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Και πρόσθεσε:  «Πιστεύεις ότι δεν έπαθα σοκ, λέω θα το ξεπεράσω. Ή θα κάνω αυτά που προβλέπονται ή θα πάμε μέχρι εκεί που πάει. Δεν μπορούσα να αφήσω όλη μου τη ζωή στην άκρη και να ζω σαν ζωντανός νεκρός από τα 40 μου χρόνια».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σχόλασα ένα πρωί από το Εμπατή και ένιωθα δυσφορία και την καρδιά μου να χτυπάει ακανόνιστα, χωρίς ρυθμό. Το άφησα γιατί δεν ήξερα τι είναι… Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου ΩΡΛ στη Γλυφάδα στις 5 το απόγευμα και εκείνος με έστειλε κακήν κακώς στο Ιατρικό Φαλήρου και διαγνώστηκα με κολπική μαρμαρυγή και με έβαλαν μέσα. Ήταν όμως Σάββατο και μόλις είχαμε ξεκινήσει στο μαγαζί με την Σαμπρίνα και έτσι πήγα και τραγούδησα, ενώ είχα διαγνωστεί με κολπική μαρμαρυγή. Τραγούδησα για δυο ώρες με την πεταλούδα στο χέρι και υπέγραψα στο νοσοκομείο ότι φεύγω με δική μου ευθύνη. Όταν γύρισα στις έξι στο νοσοκομείο γελούσα με τον καθηγητή και του έλεγα ότι βρήκαμε τον τρόπο να αναταχθεί η κολπική μαρμαρυγή. Οι ασθενείς πρέπει να τραγουδούν (γέλια)».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: