Τους χαμογελάει η τύχη: Τα 3 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει για πάντα μέσα στον Αύγουστο

July 31, 2023

Τους χαμογελάει η τύχη: Τα 3 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει για πάντα μέσα στον ΑύγουστοΤα τυχερά ζώδια του Αυγούστου είναι τρία και φαίνεται ότι θα περάσουν όμορφες στιγμές, τον τελευταίο καλοκαιρινό μήνα, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Αύγουστος είναι ο πιο χαλαρός μήνας του χρόνου και οι περισσότεροι πηγαίνουν διακοπές, ενώ άλλοι μένουν σπίτι και απολαμβάνουν την πόλη τους με τη λιγοστή κίνηση στους δρόμους.

Συνεπώς, για τους περισσότερους, ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας του χρόνου, αλλά για τα τυχερά ζώδια του Αυγούστου, θα μείνει αξέχαστος, καθώς θα είναι τα πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα ζώδια.

Τα τρία πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου

Λέων

Καθώς ο Αύγουστος είναι ο μήνας του Λέοντα, είναι μια εποχή που ευνοεί όσους έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζώδιο. Με κυβερνήτη τον Ήλιο, τον πλανήτη της ζωτικότητας και της δημιουργικότητας, οι Λέοντες είναι πιθανό να λάμψουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές τους, γεγονός που οδηγεί σε επαγγελματική πρόοδο ή προσωπικά επιτεύγματα. Το φυσικό τους χάρισμα και οι ηγετικές τους ικανότητες θα αναδειχθούν, ενώ θα κάνουν και νέες γνωριμίες. Είναι μια ευκαιρία να αγκαλιάσουν τις νέες ευκαιρίες με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την πρακτικότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τις αναλυτικές τους ικανότητες. Τον Αύγουστο του 2023, ο κυβερνήτης πλανήτης τους, Ερμής, μπορεί να τους φέρει μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης, ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνίας, εκπαίδευσης ή δουλειάς. Η οξυδέρκειά τους για τη λεπτομέρεια θα μπορούσε να οδηγήσει στην εξεύρεση καινοτόμων λύσεων στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Οι Παρθένοι μπορεί επίσης να βιώσουν βελτιώσεις στην υγεία τους, καθώς εστιάζουν στην αυτοφροντίδα και τη φροντίδα της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις των τυχερών ζωδίων του Αυγούστου

Ζυγός

Τον Αύγουστο, οι Ζυγοί μπορεί να βιώσουν μια θετική αλλαγή στις προσωπικές τους σχέσεις. Κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της αρμονίας, έχουν μια φυσική ικανότητα να δημιουργούν ισορροπία και να κάνουν πιο αρμονικές τις σχέσεις τους με τους άλλους. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων σχέσεων ή την ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων, είτε πρόκειται για ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για τους Ζυγούς να εστιάσουν στα καλλιτεχνικά τους ταλέντα και να ασχοληθούν με δημιουργικές αναζητήσεις που φέρνουν χαρά και ικανοποίηση.

Οι ερωτικές προβλέψεις του Αυγούστου για όλα τα ζώδια 

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, ο Αύγουστος ξεκινά δυναμικά με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου που φωτίζει τα σχέδια και τα όνειρα που κάνεις για μια σχέση. Ρίχνεις όλη σου την ενέργεια στην κατάκτηση του ερωτικού αντικειμένου και επιθυμείς γρήγορες εξελίξεις. Είσαι σίγουρος και γεμάτος αυτοπεποίθηση ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μη λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο και μέτρα καλά τις κινήσεις σου. Αν θέλεις να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, καλύτερα να το προσεγγίσεις με φιλικές διαθέσεις και μετά να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Η Νέα Σελήνη στις 16/8 θέλει προσοχή γιατί μπορεί να διακοπεί ξαφνικά μια σχέση και αν σε ενδιαφέρει να την κρατήσεις θα χρειαστεί να κάνεις πολύ μεγάλη υπομονή κάτι που δεν σου είναι εύκολο. Σε περίπτωση που είσαι σε φάση αναμονής του έρωτα, θα ξαφνιαστείς από μια γνωριμία που μπαίνει στην ζωή σου. Έρωτας κεραυνοβόλος προβλέπεται και μάλιστα με την πρώτη ματιά. Δεν υπάρχει όμως διάρκεια και εξέλιξη με αυτό τον Καλοκαιρινό έρωτα. Ζήσε το πάθος που προσφέρει και μη επενδύεις συναισθηματικά. Η Πανσέληνος στις 16/8 θα σε βάλει σε σκέψεις και θα επιθυμήσεις το παρελθόν. Μια παλιά σχέση ζητά επανασύνδεση και εφόσον είσαι στην ίδια διάθεση προχώρα. Μετά τις 27/8 που ο Άρης θα περάσει στο Ζυγό ακριβώς απέναντι σου, να προσέχεις τα καβγαδάκια.

Ταύρος

Αγαπημένε μου Ταύρε, η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου σχηματίζεται την 1/8 στο ζώδιο του Υδροχόου και εστιάζεις όλο σου το ενδιαφέρον σε μια πολύ σημαντική σχέση. Η υπερβολική στοχοπροσήλωση φέρνει δυσάρεστες εξελίξεις. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι κανείς δεν είναι κτήμα σου γι’ αυτό να αφήνεις τους άλλους να αναπνέουν. Είσαι υπερβολικά δοτικός και νιώθεις πως δεν εισπράττεις τα ανάλογα γι’ αυτό συμπεριφέρεσαι κτητικά. Η Νέα Σελήνη στις 16/8 στο ζώδιο του Λέοντα θα σου φέρει αναπάντεχα γεγονότα στον τομέα του σπιτιού που θα έχουν αντίκτυπο στα ερωτικά σου. Εκνευρίζεσαι και γίνεσαι ΄’ταύρος εν υαλοπωλείο’ που έχει πάρει φόρα. Χαλάρωσε λίγο και μην κάνεις σκηνές. Η Πανσέληνος στις 31/8, αλλάζει τα σχέδια σου για την πορεία μιας σχέσης και αλλάζεις τρόπο συμπεριφοράς. Ο Άρης από την Παρθένο μέχρι τις 27/8 φέρνει πολλές σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά και σε ωθεί σε νέες γνωριμίες, σε φλερτ, διασκεδάσεις και ερωτοτροπίες. Εκμεταλλεύσου αυτή την διέλευση για να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και να γευτείς καινούργιες ερωτικές εμπειρίες. Από την άλλη αν επιθυμείς να επανασυνδεθείς με ένα παλιό έρωτα, έχεις αυτήν την επιλογή και την ευκαιρία. Η Αφροδίτη στην φαινομενικά ανάδρομη πορεία της σε ευνοεί.

Δίδυμοι

Αγαπημένε μου Δίδυμε, ο Αύγουστος ξεκινά με την πρώτη του Πανσέληνο που σχηματίζεται την 1/8 στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι για σένα μια απελευθερωτική Πανσέληνος, που σε βάζει στην διαδικασία να δεις κατάματα μια ερωτική σχέση που βρίσκεται μακριά και προέρχεται από το παρελθόν. Αναζητάς τρόπους να εξελίξεις την σχέση και από την αφάνεια να την βγάλεις στην επιφάνεια. Το φως της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου, αρκεί να μην φερθείς με επιπολαιότητα λόγω υπεραισιοδοξίας και υπερεκτίμησης της κατάστασης. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16/8 στο ζώδιο του Λέοντα, θα φέρει νέες γνωριμίες, που μαζί με τις παλαιότερες, θα τυλιχθούν σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι που θα σε μπερδέψει. Έχεις να αντιμετωπίσεις τα τερτίπια της ανάδρομης Αφροδίτης που έχει βάλει στόχο να σε αποπροσανατολίσει και να θέσει διλλήματα. Εσύ όμως είσαι Δίδυμος και η δυαδικότητα σου, επιτρέπει να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις. Η τελευταία Πανσέληνος του Καλοκαιριού γίνεται στις 31/8 στο ζώδιο του Ιχθύ και σε επηρεάζει, φέρνοντας μια μικρή δυσκολία στο σπίτι, που έχει αντίκτυπο στην ερωτική σου ζωή. Πάντως πριν ο Αύγουστος αποχαιρετίσει ο Άρης θα σε σπρώχνει σε καλοκαιρινά φλερτ, σε γνωριμίες, σε διασκεδάσεις, σε εξόδους και σε ερωτοτροπίες με καλοκαιρινούς έρωτες.

Καρκίνος

Αγαπημένε μου Καρκίνε, ο Αύγουστος μπαίνει δυναμικά σχηματίζοντας την πρώτη Πανσέληνο την 1/8 στο ζώδιο του Υδροχόου. Τα φεγγάρια σε επηρεάζουν, ούτως ή άλλως, αφού η Σελήνη είναι δικός σου κυβερνήτης. Τούτο το φεγγαράκι σε ρίχνει ψυχολογικά και σου δημιουργεί εσωστρέφεια εξαιτίας μιας παλιάς ανάμνησης και ενός έρωτα που δεν προχώρησε. Δεν είναι ώρα για ανασκαφές του παρελθόντος γιατί ότι έγινε-έγινε. Η Νέα Σελήνη στις 16/8 στο ζώδιο του Λέοντα θα σου φέρει μια ανατροπή σε μια φιλική σχέση και εκεί που δεν το περιμένεις να μετατραπεί σε ερωτική. Ξαφνικά γεγονότα θα σε βγάλουν από το τέλμα που είχες περιέλθει και θα ασχοληθείς με καινούργιες περιπέτειες. Νέα σχέδια, νέα πλάνα και νέοι στόχοι που στοχεύουν σε ένα, μοναδικό, καινούργιο έρωτα. Η Πανσέληνος που κλείνει τον μήνα στις 31/8 θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα την ερωτική σου ζωή και να κάνεις ταξιδάκια και διακοπές, που θα σε ανανεώσουν. Πάντως αν τελικά εμμένεις στην επανασύνδεση, η ανάδρομη Αφροδίτη σε προμοτάρει να το κάνεις, αλλά να ξέρεις ότι περισσότερο θα ευνοηθείς στις νέες γνωριμίες που φέρνει ο Άρης, και που προκύπτουν μέσα από έντονο φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Για σκέψου το καλύτερα!

Λέων

Αγαπημένε μου Λέοντα, ο Αύγουστος είναι ο μήνας σου και η Πανσέληνος που σχηματίζεται την 1/8 στον άξονα σου Λέοντα-Υδροχόου, σε επηρεάζει άμεσα όπως αντιλαμβάνεσαι. Το φως πέφτει άπλετο στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και ασχολείσαι με μια ερωτική σχέση που θεωρείς σημαντική στην ζωή σου. Φρόντισε να μη σε συνεπάρει η υπεραισιοδοξία και εκτιμήσεις κάτι λάθος. Είσαι πολύ γενναιόδωρος και θέλεις να τοποθετείς τον σύντροφο στο υψηλότερο βάθρο, αλλά το ίδιο επιθυμείς να κάνει προς εσένα. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16/8 στο ζώδιο σου σε κάνει να λάμπεις και να σκιάζεις τον οποιονδήποτε σε πλησιάζει. Τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου και προσελκύεις τα βλέμματα του αντίθετου φύλλου. Μια ξαφνική συνάντηση θα σε ενθουσιάσει. Επίσης ένα άτομο του κοινωνικού περίγυρου ενδιαφέρεται για σένα και θα το εκδηλώσει σοκάροντας σε. Η Πανσέληνος, δεύτερη κατά σειρά του Αυγούστου, που σχηματίζεται στις 31/8, θα φέρει μαζί με όλα τα άλλα και ένα έρωτα από το παρελθόν που ζητά επανασύνδεση. Αναβιώνονται ξεχασμένα συναισθήματα και ταράζεσαι στην ανάμνηση του. Ανακατεύεις, σκαλίζεις τις στάχτες να δεις αν υπάρχουν πράγματα να σε ενώσουν και πάλι. Πάντως με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου μπορείς να δεχθείς πίσω το «μαύρο πρόβατο», εφόσον το επιθυμείς κι εσύ. Από τις 27/8 και έπειτα μπορείς να περιμένεις καινούργιους έρωτες, που θα σε συντροφεύσουν τους Φθινοπωρινούς μήνες.

Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε, ο Αύγουστος μπαίνει και βγαίνει με δύο πανέμορφα ολόγιομα φεγγάρια. Η πρώτη Πανσέληνος σχηματίζεται την 1/8 στο ζώδιο του Υδροχόου και δεν θα είναι τόσο ρομαντική για σένα. Περισσότερο άγχος θα σου δημιουργήσει για ένα ερωτικό θέμα που δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς. Ίσως είχες κάνει κάποια σχέδια για ένα ταξιδάκι που δεν πραγματοποιήθηκε και τα έχεις βάλει με όλους και όλα. Ενδεχομένως να οφείλεται και στην απότομη αλλαγή συμπεριφοράς ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει και σε έχει απογοητεύσει. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16/8 στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνει μια ξαφνική ερωτική πρόταση από άτομο του παρελθόντος, που σε βρίσκει απροετοίμαστο και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Η τελευταία Πανσέληνος του Καλοκαιριού γίνεται στις 31/8 στο ζώδιο του Ιχθύ και εστιάζεις την προσοχή και το ενδιαφέρον στις διαπροσωπικές σχέσεις και στους καινούργιους έρωτες, που φέρνει αυτό το φεγγάρι. Ο Άρης από το δικό σου ζώδιο μέχρι τις 27/8 θα σε βάλει στην πρίζα για να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να φέρεις μόνος σου τις εξελίξεις που επιθυμείς. Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία δεν θα σε αφήσει σε ησυχία και κάθε λίγο θα σε φέρνει σε ερωτικό δίλλημα. Παρελθόν και μέλλον, παλιά σχέση και νέα. Εσύ θα αποφασίσεις!

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, ο Αύγουστος έχει δυο φεγγάρια. Ο μήνας των θερινών διακοπών για τους περισσότερους μπαίνει και βγαίνει με δυο πανσελήνους. Η πρώτη σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου την 1/8 και πρόκειται για ένα άκρως ερωτικό φεγγάρι που φέρνει μοιραίους και παθιασμένους έρωτες. Αναδύονται συναισθήματα τα οποία έχεις πολύ καλά κρυμμένα στην ψυχή σου. Φουντώνουν τα πάθη, ο πόθος και η λίμπιντο ανεβαίνει. Δεν θα αποφύγεις κάποιες διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου, διότι παράλληλα σε απασχολεί και μια παλαιότερη σχέση που κάνει ξαφνικά την εμφάνιση της. Η Νέα Σελήνη στις 16/8 στο ζώδιο του Λέοντα, διεγείρει τα παθιασμένα συναισθήματα, την ζήλια και την κτητικότητα. Τα σχέδια για τον έρωτα από το παρελθόν ανατρέπονται. Συναντήσεις ακυρώνονται. Η Πανσέληνος στο τέλος του Αυγούστου και μάλιστα την τελευταία μέρα στις 31/8 σου δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια. Δεν είσαι σίγουρος για τα επόμενα βήματα και μένεις για λίγο στάσιμος, χωρίς καμιά αντίδραση. Ο Άρης που μέχρι τις 27/8 θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτος. Εσύ θα αναλάβεις δράση και πρωτοβουλία, ώστε να κινηθείς αναλόγως. Καταλαβαίνω ότι σαν Ζυγός δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις,ειδικά όταν έχεις σταθεί ανάμεσα σε δυο επιλογές. Άκου τη καρδιά σου! Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, φέρνει πίσω σχέσεις φιλικές από το παρελθόν που εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε ερωτικές και η ερωτική εξομολόγηση ενός τέτοιου ατόμου να σε αφήσει άφωνο.

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, ο Αύγουστος ανοίγει και κλείνει αυλαία με δύο πανέμορφα φεγγάρια. Το πρώτο σχηματίζεται την 1/8 στο ζώδιο του Υδροχόου που φέρνει σημαντικές εξελίξεις για σένα και αφορούν έναν έρωτα από τα παλιά που δεν έχει ξεχαστεί. Το άτομο που σε έκανε να νιώθεις οικειότητα και σιγουριά επιθυμεί να επιστρέψει στην ζωή σου. Δεν χρειάζεται να βιαστείς, να πάρεις μια απόφαση άμεσα, γιατί κάτι θα αλλάξει στην πορεία. Μια αλλαγή, μια ματαίωση, μια ανατροπή, θα δημιουργήσει δίλλημα. Η Νέα Σελήνη στις 16/8 στο ζώδιο του Λέοντα, είναι αυτή που θα φέρει την ανατροπή, για αυτό περίμενε. Η τελευταία μέρα του Αυγούστου περιλαμβάνει την δεύτερη Πανσέληνο, που γίνεται στις 31/8 στο ζώδιο του Ιχθύ και είναι το πιο ερωτικό φεγγάρι για σένα. Νέες γνωριμίες, φλερτ, έρωτες και διασκέδαση κάτω από το ρομαντικό φως της Πανσελήνου, σε κάνουν να αλλάζεις τρόπο σκέψης. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ζήσεις το ρομάντζο και την ανεμελιά με το αντικείμενο του πόθου σου. Ο Άρης που από τις 27/8 θα περάσει στον Ζυγό, δεν θα σε αφήσει ήσυχο και το παρελθόν θα σου ξανακτυπήσει την πόρτα. Εξαρτάται σε τι φάση σε βρίσκει, αν είσαι διαθέσιμος και αν το επιθυμείς, μπορείς να κάνεις επανασύνδεση.

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, τα Αυγουστιάτικα φεγγάρια είναι δύο και φέρνουν σημαντικές εξελίξεις. Το πρώτο σχηματίζεται την 1/8 στο ζώδιο του Υδροχόου και που για σένα σημαίνει ότι τα αισθηματικά βρίσκονται στην πιο καλή περίοδο. Πολλές οι γνωριμίες και από πολλές μεριές και πολλούς χώρους, αφού όπου και να πας όλο και κάποιους θα γνωρίσεις. Φλερτ, συναντήσεις, συζητήσεις και πολλά ερωτικά ραντεβουδάκια. Αυτό που σε εκπλήσσει είναι το άτομο που σε πλησιάζει από το χώρο της δουλειάς και σου εκμυστηρεύεται τον ερωτικό του ενδιαφέρον. Η Νέα Σελήνη στις 16/8 φέρνει γνωριμίες από μακριά που σε αλλάζουν. Σαφώς και σε ενδιαφέρουν οι σχέσεις, μα πάνω από όλα αποζητάς την ανεξαρτησία και αν μπεις σε μια σχέση, επιθυμείς να νιώθεις ελεύθερος. Αυτό δεν το διαπραγματεύεσαι με τίποτα! Η τελευταία Πανσέληνος του Αυγούστου γίνεται στις 31/8 στο ζώδιο του Ιχθύ και σε περιορίζει στο σπίτι, διότι μάλλον τελείωσαν οι διακοπές και επανέρχεσαι στη ρουτίνα. Το Καλοκαίρι και μάλιστα ο Αύγουστος θεωρείται ο καλύτερος μήνας για σένα στα ερωτικά, αφού κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά και παλιότερες έρχονται στο δρόμο σου. Σε περίπτωση που επιθυμείς την επανασύνδεση, η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, θα σε βοηθήσει να την κάνεις.

Αιγόκερως

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού χαρίζει δύο ολόγιομα φεγγάρια. Ένα στην αρχή και ένα στο τέλος. Το πρώτο σχηματίζεται την 1/8 στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά, που αφορούν έρωτες και γνωριμίες. Θα νιώσεις το αίσθημα της ανασφάλειας από μια καινούργια ερωτική γνωριμία που θα προκύψει και αυτό γιατί δεν έχεις αποκτήσει ακόμα οικειότητα. Αυτή φίλε μου Αιγόκερε κερδίζεται με τον χρόνο, οπότε περίμενε να το δείξει ο καιρός. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16/8 στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνει μια σχέση από το παρελθόν που εξαιτίας της έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Δεν είναι όλοι ίδιοι να θυμάσαι! Σε ξαφνιάζει η πρόταση για επανασύνδεση και θέλεις να το σκεφτείς προτού πάρεις απόφαση. Η τελευταία Πανσέληνος του Καλοκαιριού γίνεται στις 31/8 στο ζώδιο του Ιχθύ κι εδώ είναι που θα έρθουν καινούργιες ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις ανανεωτικές. Ταυτόχρονα ο Άρης έως τις 27/8 σε προμοτάρει σε φλερτ, διασκεδάσεις, ταξίδια και απολαύσεις. Ο μήνας στο μεγαλύτερο μέρος είναι πολύ ερωτικός με καινούργια πρόσωπα να μπαίνουν στην ζωή σου, αλλά και παλιά να εμφανίζονται ξανά. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει το άτομο που επιθυμεί την επανασύνδεση και επειδή ταυτόχρονα θα παίζουν και νέα άτομα θα δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις.

Υδροχόος

Αγαπημένε μου Υδροχόε, ο Αύγουστος που όλοι θέλουν να είναι δυο φορές το χρόνο, θα χαρίσει δυο φεγγάρια για να σε ικανοποιήσει. Το πρώτο σχηματίζεται την 1/8 στο ζώδιό σου και γίνεσαι ο πρωταγωνιστής της Πανσελήνου. Τα φώτα στραμμένα πάνω σου αν και δεν θέλεις την προβολή. Παρόλα αυτά επειδή λάμπεις και ακτινοβολείς δεν θα περάσεις απαρατήρητος από το άλλο φύλο. Ερωτικά βλέμματα παντού τριγύρω σου και εσύ δεν έχεις μάτια παρά μόνο για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16/8 σε στρέφει να κοιτάξεις προς την μεριά του έρωτα που υπόσχεται ένα άτομο που θρέφεις πολλά συναισθήματα. Μια δυσάρεστη έκπληξη όμως θα σε αφήσει άναυδο. Ίσως τα συναισθήματα να μην είναι αμοιβαία. Η αυλαία του Καλοκαιριού πέφτει με την δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου στο ζώδιο του Ιχθύ. Τα συναισθήματα «στριμώχνονται» μέσα στην ψυχή σου και συμπιέζονται. Ο Άρης μέχρι τις 27/8 σε φέρνει αντιμέτωπο με το ερωτικό παρελθόν και η Αφροδίτη που είναι ανάδρομη είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ναι, έχεις την εύνοια να είσαι πάλι με ένα πρώην ταίρι αν το επιθυμείς και αν είσαι διαθέσιμος. Αν όχι, από τις 27/8 κι έπειτα, έρχονται σπουδαίες νέες γνωριμίες που σε ανανεώνουν.

Ιχθύς

Αγαπημένε μου Ιχθύ, ο Αύγουστος ανοίγει και κλείνει αυλαία με δύο υπέροχα φεγγάρια. Την 1/8 σχηματίζεται το πρώτο φεγγάρι στο ζώδιο του Υδροχόου που από την μια είναι ρομαντικό και ερωτικό για σένα, από την άλλη φέρνει στο μυαλό σου μια παλιά σχέση που δεν πήγε καλά. Μνήμες για λόγια που ειπώθηκαν και πλήγωσαν την ψυχή αναδύονται. Το φεγγάρι ξεχειλίζει το συναίσθημα και δημιουργεί την τάση απομόνωσης. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 16/8 στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει μια αγχωτική κατάσταση και βγάζει παράπονα για πράγματα που δεν έγιναν ενώ τα περίμενες και αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει. Εδώ τώρα θα βγουν λόγια σοκαριστικά και θα σε αφήσουν με το στόμα ανοικτό, κάποιες αποκαλύψεις που δεν φανταζόσουν. Η τελευταία Πανσέληνος του Καλοκαιριού θα σχηματιστεί στις 31/8 στο ζώδιο σου και κλείνει η αυλαία με την ολοκλήρωση ενός κύκλου, που αφήνεις πίσω σου με πόνο ψυχής. Αποκόβεσαι οριστικά από μια τοξική σχέση που σε έβλαπτε και προχωράς στο μέλλον. Η επαναφορά ενός παλιού έρωτα μπορεί να σε απασχολήσει πάλι μετά τις 27/8 όταν ο Άρης εισέλθει στο Ζυγό και θα σε φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν για άλλη μια φορά. Αν μέχρι τότε είσαι διαθέσιμος και το επιθυμείς, μπορείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, κάνοντας επανασύνδεση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: