Ήταν μόλις 22 ετών: Θρήνος και σπαραγμός για τον άτυχο Ανδρέα, πήγε για το μεροκάματο και τον βρήκε ο θάνατος

July 31, 2023

Ήταν μόλις 22 ετών: Θρήνος και σπαραγμός για τον άτυχο Ανδρέα, πήγε για το μεροκάματο και τον βρήκε ο θάνατοςΑνδρέας Πάτζιoς: Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, έχασε τη μάχη και ο 22χρονος Ανδρέας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, μετά από κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα. Ο άτυχος 22χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όμως δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουλίου. Οι νεκροί της τραγωδίας ανέρχονται πλέον στους δύο, καθώς από την πτώση της γέφυρας σκοτώθηκε επίσης ένας 44χρονος Ρομά.

Ανδρέας Πάτζιoς:

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άτυχος νεαρός που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, λόγω σοβαρού τραυματισμού που υπέστη από την πτώση της γέφυρας στα Μποζαϊτικα της Πάτρας την Κυριακή 23 Ιουλίου.

Πρόκειται για τον 22χρονο Ανδρέα Πάτζιo ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε στον καταυλισμό του Χάραδρου μαζί με την οικογένεια του που τώρα θρηνεί τον χαμό του.

Ανδρέας Πάτζιος

Ο 22χρονος Ρομά, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, όμως δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουλίου. Θρήνος και σπαραγμός στον καταυλισμό των Ρομά στο Χάραδρο, όπου διέμενε.

Ο 22χρονος που Ανδρέας Πάτζιoς δεν είχε προλάβει ακόμα να ζήσει τη ζωή του και προσπαθούσε να εξασφαλίσει ένα μεροκάματο εκεί όπου τον βρήκε ο θάνατος.

Στο κατάλυμά του φίλοι και συγγενείς τοποθέτησαν τη φωτογραφία του μαζί με μία εικόνα του Ιησού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: