Το πιο ωραίο σώμα από όλες τις Ελληνίδες παρουσιάστριες: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μαγιό, “κόβει” την ανάσα

July 20, 2023

Το πιο ωραίο σώμα από όλες τις Ελληνίδες παρουσιάστριες: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μαγιό, “κόβει” την ανάσαΗ γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή περνά τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά και τον σύζυγο της στο νησί της Πάρου.

Η πλειοψηφία των celebrity, διαλέγουν ένα ελληνικό νησί για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μία από αυτούς είναι και η παρουσιάστρια της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του ALPHA «Happy Day» Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το νησί σταθμός για την παρουσιάστρια και την οικογένεια της

Το όμορφο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου αποτελεί για χρόνια σταθμός για την παρουσιάστρια. Πηγαίνει με τον σύζυγο και τα παιδιά της ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

Επομένως, έπειτα από μία αρκετά επιτυχημένη  επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν ρίχνει προσωρινή αυλαία στην εκπομπή της και απολαμβάνει με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά Νάγια, Μαίρη και Ιωάννη-Εφραίμ ξέγνοιαστες στιγμές στο αγαπημένο της νησί, όπου και διατηρεί εξοχική κατοικία.

«Επιλέξαμε την Πάρο όταν γεννήθηκε η πρώτη μας κόρη. Είναι ένα νησί που προσφέρεται για οικογένεια. Έχει απίστευτες παραλίες και ηρεμία» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι δραστηριότητες στο νησί

Στο μεταξύ, χρησιμοποιεί στο έπακρο τις υπηρεσίες που παρέχει το ιδιαίτερα ανεπτυγμένο τουριστικά νησί στην καρδιά των Κυκλάδων καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε θαυμάσει μέσω social media να ασχολείται με δραστηριότητες όπως η  ιππασία αλλά και το σερφινγκ.. Την ημέρα της ωστόσο φροντίζει να την περνά πρωτίστως  στην παραλία με τα παιδιά της, βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού αλλά και με φιλικές συναντήσεις.

Δες τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το τελευταίο τεύχος του περιοδικού HELLO:

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: