“Το αφήνω ασχολίαστο”: Ενοχλημένη on air η Ντόρα Κουτροκόη, τα “πήρε” με σχόλιο δημοσιογράφου για τις φωτιές

July 20, 2023

“Το αφήνω ασχολίαστο”: Ενοχλημένη on air η Ντόρα Κουτροκόη, τα “πήρε” με σχόλιο δημοσιογράφου για τις φωτιέςΟι καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν σαρώσει διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας έχουν προσελκύσει την προσοχή του διεθνούς κοινού και των διεθνών μέσων ενημέρωσης, τα οποία έχουν επιδείξει έντονο ενδιαφέρον και μεταδίδουν εκτενή ρεπορτάζ για την κρίσιμη κατάσταση στη χώρα. Οι τραγικές εικόνες από τις φλόγες που κατακαίνε δάση, κατοικίες, μέχρι και άτυχα ζωάκια, έχουν προκαλέσει ανησυχία σε όλο τον κόσμο.

Ντόρα Κουτροκόη: Η φράση που την ενόχλησε

Παρόλα αυτά, μια συγκεκριμένη φράση που ακούστηκε στην τηλεόραση προκάλεσε ανησυχία και δυσαρέσκεια στην Ντόρα Κουτροκόη. Αυτό το περιστατικό αφορούσε το αραβικό δίκτυο ειδήσεων Al Jazeera και την ανταπόκρισή του, όπου ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Σχεδόν κάθε καλοκαίρι πλέον η Ελλάδα φλέγεται. Όμως η εξοικείωση δεν μειώνει τον πανικό της στιγμής».

Η απάντηση της στο σχόλιο του Άραβα δημοσιογράφου:

Αφού προβλήθηκε το απόσπασμα από το αραβικό δίκτυο ειδήσεων Al Jazeera, η Ντόρα Κουτροκόη εξέφρασε την δική της άποψη και τον εκνευρισμό της λέγοντας: «Μου έκανε εντύπωση το σχόλιο του συναδέλφου από το βρετανικό (εννοεί αραβικό), δεν συγκράτησα ποιο. Λέει ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τις πυρκαγιές, έχουν κάθε καλοκαίρι και δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμα με τον πανικό. Δεν το κατάλαβα αυτό το σχόλιο, το αφήνω ασχολίαστο και απλά το αναφέρω».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: