Ακομπλεξάριστη, απελευθερωμένη, άλλος άνθρωπος: Έτσι είναι σήμερα η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή 3 χρόνια μετά το Big Brother

July 18, 2023
Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι τώρα ακόμη πιο αυθόρμητη, ελεύθερη και ανανεωμένη, αφού έχουν περάσει 3 χρόνια από τη συμμετοχή της στο Big Brother.

Ακομπλεξάριστη, απελευθερωμένη, άλλος άνθρωπος: Έτσι είναι σήμερα η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή 3 χρόνια μετά το Big BrotherΗ Αφροδίτη – Didi Γεροκωνσταντή έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του reboot του Big Brother από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ίδια μας είχε συστηθεί ως plus size μοντέλο της Σχολής Καλών Τεχνών. Στην πραγματικότητα είναι και ηθοποιός και ένα απολύτως απελευθερωμένο άτομο το οποίο ασχολείται πολύ ενεργά με τα social media ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες με αισθησιακές της πόζες.

Τρία χρόνια μετά το πολύ χαμογελαστό κορίτσι, με τη θετική ενέργεια που προσπάθησε να μεταφέρει και στους συμπαίκτες της στο ριάλιτι, παραμένει στον χώρο του θεάματος και ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το ραδιόφωνο.

Η εκπομπή Καλοκαίρι YES τη συνάντησε και μίλησε μαζί της, με την ίδια να εξομολογείται ότι τα σχόλια για τα κιλά της συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των ανθρώπων που την πρωτοσυναντούν, με την ίδια να τα αντιμετωπίζει όλα αυτά τα χρόνια, από τη στιγμή που ήρθε από τη Νότια Αφρική όπυ μεγάλωσε, με τον ίδιο θετικό και ρεαλιστικό τρόπο προσπαθώντας να γίνει ένα role model, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, για την αποδοχή των ανθρώπων με κιλά και καμπύλες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: