«Σαρώνει» το διαδίκτυο: Λεβέντης πήρε αγκαλιά φοβισμένο σκυλάκι κι έτρεξε για να σωθούν από τη φωτιά στο Λαγονήσι

July 18, 2023

«Σαρώνει» το διαδίκτυο: Λεβέντης πήρε αγκαλιά φοβισμένο σκυλάκι κι έτρεξε για να σωθούν από τη φωτιά στο ΛαγονήσιΦωτιά Λαγονήσι: Νεαρός πήρε το σκυλάκι του αγκαλιά και έτρεξε να προστατευτούν

Οι πυροσβέστες και πολλοί εθελοντές δίνουν από εχθές μάχη με τις φλόγες προκειμένου να σβήσουν τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε Νέο Κουβαρά Αττικής, Λουτράκι και Βοιωτία.

Φωτιά Λαγονήσι: Όσο υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει ελπίδα

Η κατάσταση στις συγκεκριμένες περιοχές είναι αποπνικτική και τρομακτική με τον φωτογραφικό φακό του Newsbeast να καταγράφει τις προσπάθειες των κατοίκων να εγκαταλείψουν με ασφάλεια τις κατοικίες τους παίρνοντας μαζί τους λιγοστά υπάρχοντα. Πίσω τους αφήνουν ένα κατακόκκινο από τις φλόγες τοπίο και φεύγουν χωρίς να κοιτάξουν πίσω προκειμένου να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο έχοντας μαζί τους ό,τι θεωρούν σημαντικό πως πρέπει να σωθεί.

Και τι είναι πιο σημαντικό από τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου;

Η κάμερα του Newsbeast κατέγραψε την προσπάθεια κατοίκου του Λαγονησίου να φύγει γρήγορα από το σημείο έχοντας στην αγκαλιά του έναν σκύλο. Το μαύρο σκυλάκι, φοβισμένο προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του. Ο νεαρός το απομάκρυνε από τη φωτιά προκειμένου να μεταφερθεί και εκείνο σε ασφαλές σημείο. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τις δύσκολες ώρες δεν αφήνουν πίσω τους αυτές τις ψυχούλες αβοήθητες.

Μπράβο παλικάρι, για το αυτονόητο μεν, αλλά που δυστυχώς πολλές φορές δεν είναι…

Δραματικές εικόνες από τη Φωτιά στην Αττική


Πηγή

Διαβάστε επίσης: