Κακά μαντάτα για τη Μενεγάκη: “Παγώνει” τις διακοπές στην Άνδρο, γύρισε άρον-άρον στην Αθήνα η παρουσιάστρια

July 18, 2023

Κακά μαντάτα για τη Μενεγάκη: “Παγώνει” τις διακοπές στην Άνδρο, γύρισε άρον-άρον στην Αθήνα η παρουσιάστριαΆλλαξαν τα σχέδια για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία κάθε χρόνο με το πέρας της τηλεοπτικής σεζόν πήγαινε με τα παιδία της στην Άνδρο. 

Καπάκι μετά το τέλος της εκπομπής της, συνήθιζε να φεύγει για το νησί της Άνδρου μαζί με τα παιδιά της, να βρει τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται από νωρίς το καλοκαίρι στο ξενοδοχείο τους Όναρ. Αυτή η χρονιά, όμως, δεν θα είναι ίδια, όπως όλες οι άλλες για την παρουσιάστρια…

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη πήγε και ήρθε άρον άρον από την Άνδρο για να μιλήσει με το Mega

Από ανατροπή σε ανατροπή πάει ο σχεδιασμός του σταθμού για τη μεσημεριανή ζώνη την προσεχή σεζόν κι όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα την παρουσιάστρια. Είναι γνωστό πως η Ελένη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την εκπομπή της οπότε πρέπει να γνωρίζει από τους πρώτους το τι σκέφτονται οι ιθύνοντες γι’ αυτήν.

Πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, το κανάλι αποφάσισε να μικρύνει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και να το μετακινήσει στις 12:30, με στόχο να φέρει νωρίτερα την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με ώρα έναρξης στις 13:00. Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, ο σχεδιασμός αυτός προκάλεσε αντιδράσεις από στελέχη της διεύθυνσης ειδήσεων του Mega, που αντιτάχθηκαν στη συρρίκνωση του μεσημεριανού δελτίου.

Πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, μάλιστα, αναφέρουν ότι το δελτίο θα παραμείνει στην ώρα του (12:45) και θα έχει την ίδια διάρκεια. Έτσι, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα ξεκινά όπως και τη φετινή σεζόν στις 13:30, με δραστικά μειωμένη διάρκεια κατά μία ώρα. Η εκπομπή Ελένη θα ολοκληρώνεται στις 14:50, δηλαδή με συνολική διάρκεια 80 λεπτά.

Η αλήθεια είναι πως στον απολογισμό της σεζόν, στην τελευταία της εκπομπή η Ελένη άφησε να εννοηθεί πως οι αλλαγές από Σεπτέμβρη θα είναι πολλές τόσο για την δομή της εκπομπής όσο και για το δυναμικό της αφού είναι αρκετές οι απουσίες που θα σημειωθούν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: