Σταμάτησε να κάνει δουλειές του σπιτιού όταν ο σύζυγός της είπε «ότι δεν κάνει τίποτα»: Κι ορίστε το αποτέλεσμα

July 16, 2023

Σταμάτησε να κάνει δουλειές του σπιτιού όταν ο σύζυγός της είπε «ότι δεν κάνει τίποτα»: Κι ορίστε το αποτέλεσμαΟ σύζυγος της είπε ότι δεν κάνει τίποτε στο σπίτι και εκείνη τον εκδικήθηκε

Viral έγινε η ιστορία της μητέρας που σταμάτησε να κάνει δουλειές όταν ο σύζυγός της σχολίασε πως δεν προσφέρει τίποτα στο σπίτι.

Η Lindsey Donnelly είναι μητέρα δύο παιδιών που εργάζεται από το σπίτι ως social media manager. Μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της έλαβε πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές και έγινε viral, καθώς οι περισσότεροι χρήστες ταυτίστηκαν μαζί της.

Ο σύζυγος της Donnelly της τής είπε ότι δεν κάνει τίποτα στο σπίτι, οπότε κι εκείνη σταμάτησε να καθαρίζει. «Ο σύζυγός μου έκανε ένα σχόλιο για το ότι δεν κάνω τίποτα στο σπίτι, οπότε για δύο ημέρες, πραγματικά δεν έκανα τίποτα γύρω από το σπίτι», ανέφερε το κείμενο στην ανάρτηση της Donnelly στο TikTok. Στο video η γυναίκα πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο, βιντεοσκοπώντας ό,τι έβλεπε αφού σταμάτησε να κάνει δουλειές του σπιτιού.

Τα σακίδια των παιδιών της ήταν στη μέση του δαπέδου της κουζίνας, περιτριγυρισμένα από παιχνίδια και παπούτσια. Υπήρχαν βρώμικα πιάτα στους πάγκους και στο νεροχύτη. Περισσότερα πιάτα στην τραπεζαρία και καλάθια γεμάτα άπλυτα στο σαλόνι. Στο τελευταίο πλάνο της ανάρτησής της, η Donnelly βιντεοσκόπησε το μπάνιο, όπου υπήρχαν παιχνίδια μπάνιου στη μπανιέρα, σωροί από ρούχα στο πάτωμα και ένας νιπτήρας γεμάτος με προϊόντα μαλλιών.

Η Donnelly έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Μετά έφυγα από την πόλη για ένα ταξίδι με κορίτσια» και χρησιμοποίησε το hashtag #marriagehumor.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice) – Taylor Swift

Πολλά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της προέρχονταν από άλλες γυναίκες, οι οποίες είτε επαινούσαν τη Donnelly είτε ανέφεραν μια παρόμοια εμπειρία με τους δικούς τους συζύγους. «Είσαι τόσο αληθινή», σχολίασε μια γυναίκα, προτού ευχαριστήσει τη Donnelly για την ανάρτηση.

@lindsaydonnelly2 Replying to @kris ♬ original sound – Lindsay D

Η Donnelly επέστρεψε στο TikTok με τον σύζυγό της δίπλα της, εξηγώντας ότι ζήτησε συγγνώμη για την προσβολή του. Στην επόμενη ανάρτηση, η Donnelly λέει στον σύζυγό της για το αρχικό video στο TikTok που έγινε viral.

Γύρισε προς το μέρος του και του είπε: «Ξέρεις πώς μου είπες κάτι που με έκανε να νιώσω κάπως. Είπες ότι δεν έκανα τίποτα στο σπίτι, ότι δεν καθάριζα. Και έτσι δεν έκανα τίποτα για δύο μέρες, μόνο και μόνο για να σου δείξω τι συμβαίνει όταν όντως δεν κάνω τίποτα. Το παρακολούθησαν πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι».

Στο ίδιο video η Donelly τονίζει πως ο σύντροφός της είναι πολύ καλός, αν και πολλοί από τους ακολούθους της και όσους παρακολούθησαν το video σημείωσαν πως θα ήταν καλύτερο να τον αφήσει. Αυτή η τελευταία σημείωση εγείρε ένα μεγάλο debate στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που θεώρησαν ότι η όλη συμπεριφορά και αποδοχή της Lindsey Donelly είναι δείγμα για το πόσο χαμηλά είναι τα standard για τους άντρες στη σχέση.

Μάλιστα, μία εκπαιδευτικός εξήγσε σε δικό της βίντεο, απαντώντας στο σχόλιο της Donelly για το πόσο καλός σύντροφος είναι ο σύζυγός της: «Ο ένας σύντροφος ακύρωσε τη δουλειά του άλλου, έτσι ο δεύτερος τη σταματά για να αποδείξει ότι ο πρώτος δεν έχει δίκιο. Κι όμως, παρά τη συγγνώμη, κανείς δεν μπαίνει στα παπούτσια του έστω και για λίγες ώρες. Κανείς δεν αναλαμβάνει να κάνει τη δουλειά του».

Η Donnelly διευκρίνισε αργότερα ότι δεν είχε προβλέψει μια τέτοια αντίδραση και ότι στην πραγματικότητα ο σύζυγός της ήταν απίστευτα γλυκός τις περισσότερες φορές, μαγειρεύοντάς της τα συνηθισμένα χορτοφαγικά γεύματα και καθαρίζοντας καθημερινά.

Εξομολογήθηκε τα νέα για το viral βίντεο της ζωντανά στον σύζυγό της σε μια επόμενη ανάρτηση και το ζευγάρι κατάφερε να δει την αστεία πλευρά της υπόθεσης, σύμφωνα με τη New York Post.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice) – Taylor Swift


Πηγή

Διαβάστε επίσης: