Μαθεύτηκε μετά τον θάνατό του: Η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη αποκάλυψε για πρώτη φορά το μεγάλο παράπονό του

July 17, 2023

Μαθεύτηκε μετά τον θάνατό του: Η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη αποκάλυψε για πρώτη φορά το μεγάλο παράπονό τουΤο 40ήμερο μνημόσυνο για τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη τελέστηκε το πρωινό του Σαββάτου στον Πειραιά.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη, ο Νίκος Φλωρινιώτης αλλά και η σύντροφος του αείμνηστου τραγουδιστή, Μάχη, μίλησαν στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και τον ρεπόρτερ Γιώργο Βιολέντη, που βρέθηκαν στο μυστήριο στον Ιερό Ναό «Ρόδον Αμάραντο».

«Σήμερα είναι τα 40ήμερα του αγαπημένου μας πατέρα, είμαστε όλοι εδώ για να τον τιμήσουμε στην τελευταία του κατοικία. Να μας προσέχει από εκεί ψηλά», δηλώνει εμφανώς συγκινημένος ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Σήμερα ο πατέρας μου ανεβαίνει επιτέλους στον ουρανό, 40 ημέρες γυρνούσε. Σίγουρα θα είναι δίπλα στον Χριστούλη, θα πάει να βρει τη μητέρα του, τα υπόλοιπα αδέλφια του και πολλούς φίλους του», ανέφερε από την πλευρά της η Αννούλα Φλωρινιώτη, υποβασταζόμενη από τον αδελφό της.

«Έχουμε κρατήσει όλες τις συμβουλές του όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι μόνο μία. Το σημαντικότερο που μας έχει πει είναι να σεβόμαστε τους πάντες, να μην προσβάλλουμε ποτέ άνθρωπο και να δείχνουμε αγάπη», τονίζει αμέσως μετά.

Στην κάμερα του ΟΡΕΝ μίλησε και η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι έχει πεθάνει, ούτε ότι έχουν περάσει και οι 40 μέρες. Συμβαίνουν όμως αυτά στη ζωή, ήταν εντελώς ξαφνικό αλλά ίσως ο Θεός να ήθελε έτσι», δήλωσε η χήρα του αείμνηστου τραγουδιστή, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την απουσία του μεγάλου της γιου από την κηδεία του συζύγου της.

«Ο μεγάλος μου γιος ο Σάββας μόλις είχε επιστρέψει στην Κύπρο, όταν πέθανε ο πατέρας του, και δεν μπορούσε να γυρίσει, γιατί δεν μπαίνει σε αεροπλάνο. Δεν προλάβαινε να έρθει με το καράβι. Γι’ αυτό να μην παρεξηγούν πολλοί, έχει μία άριστη οικογένεια με τη γυναίκα και τα παιδιά του», επισήμανε η Μάχη Φλωρινιώτη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα παράπονα που της έκανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν όλα αυτά τα χρόνια ο Τύπος και η Τηλεόραση.

«Τον Γιάννη τον τιμήσατε έτσι όπως του άξιζε αλλά τον τιμήσατε μετά θάνατον. Μου είχε εκφράσει πάρα πολλά παράπονα, ότι δεν τον καλούσαν στις εκπομπές. Στο εξωτερικό οι Έλληνες τον λάτρευαν και ό,τι λεφτά έβγαζε έξω τα έφερνε μέσα. Δεν έβγαλε ποτέ λεφτά έξω από την πατρίδα του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάχη Φλωρινιώτη στην κάμερα του ΟΡΕΝ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: