Μεγάλες χαρές στο σπίτι τους: H κατάξανθη 8χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη γιορτάζει και μας δείχνει πόσο μεγάλωσε

July 16, 2023

Μεγάλες χαρές στο σπίτι τους: H κατάξανθη 8χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη γιορτάζει και μας δείχνει πόσο μεγάλωσεΗ Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη γιορτή της Μαρίνας, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει η μικρότερη κόρη της. Όπως ήταν φυσικό οι δύο φωτογραφίες έγιναν αμέσως viral και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν βροχή από τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της παρουσιάστριας.

Η 8χρονη Μαρίνα είναι η αδυναμία όλης της οικογένειας, τόσο της μαμάς και του μπαμπά της, όσο και των τριών αδελφών της, του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας.

H Μαρίνα Παντζοπούλου γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015 και ολοκλήρωσε την ευτυχία της Ελένης Μενεγάκη. Η ξανθιά νεράιδα όπως συνηθίζει η παρουσιάστρια να την αποκαλεί, μοιάζει πολύ στη μαμά της, με τα κατάξανθα μαλλιά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια να είναι μόνο μερικά από τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Η μικρότερη κόρη της 53χρονης πήρε το όμορφο όνομά της από την γιαγιά του μπαμπά της, Μάκη Παντζόπουλου. Όλη η οικογένεια της έχει μεγάλη αδυναμία ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο αδερφός της, Άγγελος Λάτσιος έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη του, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας στα social media, όπως τις πρώτες στιγμές της στο σχολείο, φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές και τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

Τα καλοκαίρια η μικρότερη κόρη της παρουσιάστριας τα περνά στον επίγειο παράδεισο των γονιών της, το Onar, την ξενοδοχειακή μονάδα του μπαμπά της στα Άχλα της Άνδρου.

Όταν η μικρή Μαρίνα ολοκλήρωσε την πρώτη δημοτικού, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει στον αέρα της εκπομπής της: «Πήγα με τον Μάκη στο σχολείο σήμερα για να ακούσουμε πως τα πήγε η Μαρίνα όλη τη χρονιά, να μας δείξουν τι έκανε, τι έφτιαξε τη χρονιά που πέρασε… Την ώρα που πάω να μπω στην αίθουσα βλέπω ένα ζευγάρι να φορά μάσκα, κοιτάζω τον Μάκη και του λέω μήπως πρέπει να είχαμε φέρει και εμείς μάσκα να φορέσουμε; Σκέφτεσαι το παιδί μου πάει πια χωρίς μάσκα στο σχολείο, εγώ να πάω εκεί που θα μαζευτούν με μάσκα… προβληματιστήκαμε λίγο, αλλά κάναμε το σταυρό μας και… κάτσαμε! Δεν είδαμε άλλους να φοράνε, μόνο αυτό το ζευγάρι… με προβληματίζει».

Στο παρελθόν η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει για τη μικρή Μαρίνα και τη σχέση της με τον πατέρα της: «Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου. «Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα. Σας το ορκίζομαι».

Κάποια άλλη φορά, πάλι μέσα από την εκπομπή της είχε πει το εξής αναφορικά με τις συνήθειες της 8χρονης: «Εμένα η Μαρίνα μού ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ. Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν. Η δίκια μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: