Θα τους μείνει αξέχαστη αυτή η ημέρα: Έριχναν ρύζι στους νεόνυμφους με χωματουργικό μηχάνημα

July 17, 2023

Θα τους μείνει αξέχαστη αυτή η ημέρα: Έριχναν ρύζι στους νεόνυμφους με χωματουργικό μηχάνημαΑπίστευτη ιστορία: Η ημέρα του γάμου θα μείνει αξέχαστη για το νεόνυμφο ζευγάρι από το Βόλο, καθώς ζήσανε μια μοναδική στιγμή που θα τους συντροφεύει για πάντα. Αμέσως μετά την τελετή γάμου στον Ιερό Ναό Αγίου, οι νεόνυμφοι βγήκαν έξω και ξεκίνησαν το νέο τους ταξίδι ως παντρεμένο ζευγάρι. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια μεγάλη έκπληξη για εκείνους και τους παρευρισκόμενους.

Απίστευτη ιστορία: Ρύζι από την δαγκάνα χωματουργικού μηχανήματος

Οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού, που ήταν παρόντες στη γαμήλια τελετή, ετοίμαζαν να πετάξουν ρύζι στους νεόνυμφους, όμως η ρίψη δεν έγινε με τον συνηθισμένο τρόπο, δηλαδή με τα χέρια. Αντίθετα, το ρύζι έπεσε από την δαγκάνα ενός χωματουργικού μηχανήματος, τύπου bobcat! Η ποσότητα του ρυζιού που έπεσε ήταν τεράστια και το νεόνυμφο ζευγάρι βυθίστηκε κυριολεκτικά στο “βουνό” με το ρύζι.

Αυτή η μοναδική έκπληξη ήταν μια κίνηση από τους συναδέλφους του γαμπρού, που είναι ιδιοκτήτες και χειριστές χωματουργικών μηχανημάτων. Η αγάπη και η φροντίδα που έδειξαν στο ζευγάρι έγινε ανεκτίμητη στιγμή, προσφέροντας τους έναν μοναδικό και αξέχαστο γαμήλιο στιγμιότυπο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: