«Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια, γλυφτράκι, παπαγαλάκι» – Αποχώρησε έξαλλος ο Κουσουλός από το πλατό του «Aλήθειες με τη Ζήνα»

July 3, 2023

«Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια, γλυφτράκι, παπαγαλάκι» – Αποχώρησε έξαλλος ο Κουσουλός από το πλατό του «Aλήθειες με τη Ζήνα»Με το στόμα ανοιχτό η Ζήνα Κουτσελίνη

Την Παρασκευή 30/6 πάρθηκε η απόφαση του ανακριτή σχετικά με την υπόθεση του Πάτερ Αντώνιου για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων της δομής της Κιβωτού του κόσμου, αλλά και για την κατηγορία ξεπλύματος μαύρου χρήματος (δείτε εδώ τι αποφασίστηκε).

Σε συνέχεια, τη Δευτέρα 3/7 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα σχολιάστηκε το γεγονός, ότι ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – με άλλους να συμφωνούν και άλλους να φέρνουν ένσταση από τους παρευρισκόμενους στο πλατό.

Ο Πέτρος Κουσουλός από τη μεριά του βγήκε εκτός εαυτού, καθώς ένιωσε να ”ξεπλένεται” μέσα από την εκπομπή ο Πάτερ Αντώνιος, με αποτέλεσμα να βγει από το πλατό, όσο παράλληλα φώναζε στον συνομιλιτή του.

Η ένταση του Πέτρου Κουσουλού στον πλατό της εκπομπής ”Αλήθειες με τη Ζήνα”

«Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με αυτήν την ιστορία. Συγγνώμη, άφησέ με να μιλήσω όμως. Τόση ώρα γλυφτράκι, παπαγαλάκι, του πατρός Αντωνίου. Έλα τώρα! Να μιλήσουμε και εμείς όμως, παρακολουθώ ένα τέταρτο μία εκπομπή ξεπλύματος του πατρός Αντωνίου. Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό, σας το λέω, λοιπόν φεύγω, είναι αηδία», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κουσουλός

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: