Περήφανη για την καταγωγή της η Ειρήνη Μερκούρη: «Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό»

June 26, 2023

Περήφανη για την καταγωγή της η Ειρήνη Μερκούρη: «Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό»Λεπτομέρειες για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία αποκάλυψε η Ειρήνη Μερκούρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μακρόχρονη απουσία της από το τραγούδι, την πίστη της στον Θεό, τον γάμο της και την καταγωγή της.

Αρχικά, η Ειρήνη Μερκούρη είπε: «Μου είχαν κάνει ξανά πρόταση να συμμετέχω στο J2US, αλλά για κάποιους λόγους δεν είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο κυριότερος λόγος που απείχα από το τραγούδι ήταν ο γάμος μου. Ήθελα να ζήσω με τον άντρα μου και να πάρω την ευλογία του Χριστού. Δε θα παντρευόμουν σε καμία περίπτωση με πολιτικό γάμο. Θα προτιμούσα να έμενα γεροντοκόρη».

Ειρήνη Μερκούρη

Στην πορεία, η Ειρήνη Μερκούρη είπε: «Δε θα γινόμουν ποτέ καλόγρια. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, δεν αλλάζει αυτό και δε θα έπαιζα με τον αληθινό Χριστό. Είμαι αυθεντική τσιγγάνα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

«Η πρώτη μου συνεργασία ήταν στα 18 μου με τον Αντώνη Ρέμο. Ντρεπόμουν πολύ στο βιντεοκλίπ, γιατί έπρεπε να αγκαλιάσω τον Αντώνη, αλλά δε με είχε αγγίξει κάποιο αγόρι μέχρι τότε», ανέφερε στη συνέχεια για το ντεμπούτο της στο τραγούδι.

Ειρήνη Μερκούρη

Τέλος, η Ειρήνη Μερκούρη εέπε: «Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο πρόσωπό μου. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων σε εμένα. Το να πειράζει το πρόσωπό της μια όμορφη κοπέλα το θεωρώ ανόητο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: