Σαλόνι ανάκτορο, τεράστια πισίνα, γεμάτο φοίνικες: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι της Emilia Vodos στη Γαλλία

January 31, 2023

Σαλόνι ανάκτορο, τεράστια πισίνα, γεμάτο φοίνικες: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι της Emilia Vodos στη Γαλλία



Κόβει την ανάσα η θέα από το υπερπολυτελές σπίτι της Emilia Vodos στη νότια Γαλλία, μέσα από βίντεο που μοιράστηκε στα social media.



Η Emilia Vodos είναι μία από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες του φετινού My Style Rocks, και έχει προκαλέσει πολλά… πάθη με τις εμφανίσεις της.

Η influencer και fashionista ήδη έχει έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με την κριτική επιτροπή αλλά και με κάποιες από τις συμπαίκτριές της καθώς υποστηρίζει με κάθε τρόπο τις στυλιστικές της επιλογές στο παιχνίδι. Άλλωστε, έχει πει από την αρχή ότι θέλει να κερδίσει τον φετινό κύκλο του σόου μόδας.




 

Η Emilia Vodos μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα, το Μαϊάμι και τη Γαλλία όπου διαθέτει και μία υπερπολυτελή κατοικία.

Μάλιστα, σε ένα post της στο Instagram, η ίδια ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες από το σπίτι της, δείχνοντας τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους.

Το υπερπολυτλές σπίτι της στη Νότια Γαλλία που βρίσκεται κτισμένο σε μία υπέροχη τοποθεσία στο Saint-Jean-Cap-Ferrat, διαθέτει μοναδικούς και πολύ φροντισμένους κήπους, υπέροχη θέα και φυσικά όλα τα κομφόρ για μοναδικές διακοπές το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Emilia Vodos

Στο εσωτερικό του, στον χώρο του σαλονιού δεσπόζει ο υπέροχος μπλε βελούδινος καναπές που «δένει» απόλυτα με τα λευκά μάρμαρα και την κλασική διακόσμηση.

Emilia Vodos

Emilia Vodos

Η Emilia Vodos έχει παραδεχτεί δημόσια πως έχει κάνει στο παρελθόν πλαστική για να φτιάξει τη μύτη της και δεν κρύβει την αγάπη της για τη μόδα. Μάλιστα διαθέτει αρκετά χρήματα κάθε μήνα για να ενισχύσει την έτσι και αλλιώς πλουσιότατη γκαρνταρόμπα της. Αγαπημένα της είναι τα μακριά φορέματα με μεγάλα σκισίματα, τα ακριβά παπούτσια και οι τσάντες κορυφαίων οίκων μόδας.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: