Η Γυναίκα του δεν τον Άκουγε και Ρώτησε τον Γιατρό τι να Κάνει. Όταν ακολούθησε τη Συμβουλή του; Δεν Μπορούσε να το Πιστέψει!

January 12, 2023

Η Γυναίκα του δεν τον Άκουγε και Ρώτησε τον Γιατρό τι να Κάνει. Όταν ακολούθησε τη Συμβουλή του; Δεν Μπορούσε να το Πιστέψει!





Αυτός ο ηλικιωμένος άντρας ήθελε απλά να βοηθήσει τη γυναίκα του. Έτσι, προσπάθησε να κάνει αυτό ακριβώς που του είπε ο γιατρός. Αλλά το αποτέλεσμα τον σόκαρε: το πράγμα γύρισε εναντίον του με τρόπο που δεν περίμενε με τίποτα!

Ο Frank ένιωθε πως η γυναίκα του, Penny, δεν τον άκουγε πια καλά και θεώρησε ότι έπρεπε κάπως να την βοηθήσει. Δεν ήθελε όμως να πληγώσει τα συναισθήματά της με το να της το πει. Έτσι, κάλεσε τον γιατρό και τον ρώτησε πώς θα μπορούσε να δοκιμάσει την ακοή της χωρίς να τον καταλάβει.

Ο γιατρός του είπε πως υπάρχει ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος να καταλάβει τι συμβαίνει. Του είπε:

‘Όταν θα είναι σε απόσταση περίπου 1ο μέτρων, προσπάθησε να της μιλήσεις με κανονική φωνή και δες πώς θα αντιδράσει. Εάν δεν σε ακούσει, πλησίασε λίγο και ξαναπροσπάθησε. Εάν ακόμα δεν αντιδράει, πλησίασε στα 3 μέτρα και ούτω καθεξής, μέχρι τελικά να σου απαντήσει.’

Εκείνο το απόγευμα η Penny μαγείρευε στην κουζίνα. Καθώς ο Frank απολάμβανε μία μπύρα στο σαλόνι, πρόσεξε πως είχε περίπου 10 μέτρα απόσταση από τη γυναίκα του.

Έτσι, είπε με κανονική ένταση: ‘Να στρώσω το τραπέζι, αγάπη μου;’

Καμία απάντηση.

Σηκώθηκε, την πλησίασε και ρώτησε ξανά: ‘Να στρώσω το τραπέζι, αγάπη μου;’

Πάλι καμία απάντηση.

Πήγε στην είσοδο της κουζίνας και ρώτησε ξανά – πάλι σιωπή.

Την πλησίασε ακόμα περισσότερο: ίδια ερώτηση, ίδια απάντηση.

Τελικά, έφτασε ακριβώς δίπλα της και είπε κατευθείαν στο αυτί της:

‘Να στρώσω το τραπέζι, αγάπη μου;’

Τότε εκείνη γύρισε και του φώναξε: ‘Επιτέλους! Για πέμπτη φορά, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΙΣ;’

Credit: hefty.co


Πηγή

Διαβάστε επίσης: