Nέα Πpoειδoπoiηση Aρναούτογλου: «Έρχεται θερμική εισβολή. Έχω μεγάλη αγωνία» – Πoυ θα χτυπήσει

December 8, 2022

Nέα Πpoειδoπoiηση Aρναούτογλου: «Έρχεται θερμική εισβολή. Έχω μεγάλη αγωνία» – Πoυ θα χτυπήσει


διαφ.
Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό του Δεκεμβρίου«Θερμή εισβολή» από 14 έως 21 Δεκεμβρίου έρχεται στη χώρα όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σάκης ...

Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό του Δεκεμβρίου«Θερμή εισβολή» από 14 έως 21 Δεκεμβρίου έρχεται στη χώρα όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό, στις 13-14 Δεκεμβρίου θα υπάρξει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, αλλά, στη συνέχεια μια «θερμή εισβολή» θα έρθει στην Ελλάδα.

Επικαλούμενος την αναλογική μηνιαία πειραματική εκτίμηση που είχε δημοσιεύσει πριν από μερικές ημέρες, ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι «δείχνει τώρα να επιβεβαιώνεται και για το διάστημα 14-21 Δεκεμβρίου, όπου το σύνολο των παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων συμφωνούν πλέον ότι αυτή τη φορά βαδίζουμε σε μια “θερμή εισβολή».

«Το σημαντικότερο είναι ότι η αναλογική ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ εκτίμηση όλα τα παραπάνω τα “εντόπισε” από τις 30 Νοέμβρη, δείχνοντας την εξέλιξη για 17 ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!! Για να δούμε αν θα επαληθευθεί και στη συνέχεια και δώσει χαρά στους…χιονόφιλους της μετεοπαρέας μας το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη!» προσθέτει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Η αναλογική μηνιαία πειραματική εκτίμηση για τον μήνα Δεκέμβρη 2022, όχι μόνο καλά κρατεί (καθώς εκτός από κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στις 13-14 Δεκεμβρίου), αλλά δείχνει τώρα να επιβεβαιώνεται και για το διάστημα 14-21 Δεκεμβρίου, όπου το σύνολο των παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων συμφωνούν πλέον ότι αυτή τη φορά βαδίζουμε σε μια “θερμή εισβολή” (πορτοκαλί χρώματα πάνω από την περιοχή μας) για το παραπάνω χρονικό διάστημα!

Έγινε κοκκινομάλλα, βάφτηκε φουλ, μοιάζει 30άρα: Αγνώριστη η Δήμητρα Κατσαφάδου, είναι μια άλλη με το νέο της λουκ

Το σημαντικότερο είναι ότι η αναλογική ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ εκτίμηση όλα τα παραπάνω τα “εντόπισε” από τις 30 Νοέμβρη, δείχνοντας την εξέλιξη για 17 ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!! Για να δούμε αν θα επαληθευθεί και στη συνέχεια και δώσει χαρά στους…χιονόφιλους της μετεοπαρέας μας το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη! Οπως κι εσείς έτσι κι εγώ έχω μεγάλη αγωνία! ????
Με εκτίμηση

Σάκης ΑρναούτογλουΠηγή

Διαβάστε επίσης: