Τρεις ημέρες μετά τον άσχημο τσακωμό τους: Το δημόσιο μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου

December 8, 2022

Τρεις ημέρες μετά τον άσχημο τσακωμό τους: Το δημόσιο μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα ΧατζηανδρέουΤα γενέθλιά της γιόρτασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία δέχτηκε και δημόσια τις ευχές του αγαπημένου της, Χρήστου Δάντη, με τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια είναι ζευγάρι.Ο τραγουδιστής έκανε μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί στην αγαπημένη του και τα τρυφερά λόγια που έγραψε, αποδεικνύουν πως ο τσακωμός τους αποτελεί πια παρελθόν.

«Χρόνια πολλά γελαστούλα μου, να είσαι υγιής, πάντα γελαστή, να μας τρολάρεις όλους και να μην φοβάσαι τίποτα (που δε φοβάσαι δηλαδή)», έγραψε σε story ο Χρήστος Δάντης και στη συνέχεια, δημοσίευσε μια σειρά κοινών φωτογραφιών τους.


Πρόσφατα το ζευγάρι αποκάλυψε στην κάμερα τον τσακωμό του, όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στην παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη: «Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», είχε δηλώσει.

Ενώ με τη σειρά του ο Χρήστος Δάντης απάντησε σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων: «Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται αλλά αυτό δεν είναι θέμα που μας αφορά σήμερα, εδώ είμαστε για άλλο λόγο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: