Μεγάλη Εικόνα: Η Νίκη Λυμπεράκη συναντά τον πατέρα Αντώνιο, δημιουργό της «Κιβωτού του Κόσμου»

November 8, 2022

Μεγάλη Εικόνα: Η Νίκη Λυμπεράκη συναντά τον πατέρα Αντώνιο, δημιουργό της «Κιβωτού του Κόσμου»Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής που θα προβληθεί Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, εμπνευστή και δημιουργό της «Κιβωτού του κόσμου», έναν οργανισμό με τεράστιο έργο που μετρά σχεδόν 25 χρόνια «ζωής», φιλοξενεί η «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 00:10 στο MEGA.H ομάδα της εκπομπής και η Νίκη Λυμπεράκη βρέθηκαν στα κεντρικά του Οργανισμού στον Κολωνό για μια συνέντευξη εφ’ όλης με τον π. Αντώνιο. Ο ιερέας που έχει βραβευθεί για τη δράση του, ένας πραγματικός ήρωας της καθημερινότητας, μιλά για την πραγματικότητα και τις ανάγκες της «Κιβωτού του κόσμου», για το μέγεθος της ευθύνης, αλλά και το μεγαλείο της αλληλεγγύης. Εξηγεί πως κατάφερε να πετύχει ένα μικρό θαύμα σε μια περιοχή αρκετά επιβαρυμένη, με γέφυρα το μπάσκετ και δέχεται την πρόκληση για έναν αγώνα μπροστά στην κάμερα.

Ακόμη, μιλούν παιδιά που μεγάλωσαν στην «Κιβωτό του κόσμου» και που επέστρεψαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, κοινωνικοί λειτουργοί που εστιάζουν στο παιδικό τραύμα και το δύσκολο έργο της επούλωσής του, η πρόεδρος της Κιβωτού πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και αγαπημένοι υποστηρικτές αυτής της πολύτιμης προσπάθειας όπως ο Πάνος Μουζουράκης και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

 τρέιλερ

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: