Του άφησαν σημείωμα να κλείνει παράθυρα όταν είναι η κοπέλα του: «Σοκαριζόμαστε, έχουμε παιδιά»

July 10, 2022

Του άφησαν σημείωμα να κλείνει παράθυρα όταν είναι η κοπέλα του: «Σοκαριζόμαστε, έχουμε παιδιά»Οι νυκοκυραιοι της διπλανής πόρτας ????‍????Ο νεαρός βρήκε ένα σημείωμα στην πόρτα του από την γειτόνισσα που απαιτούσε να κλείνει πόρτες και παράθυρα όταν βρίσκεται με την κοπέλα του.

Ένα σημείωμα… έκπληξη βρήκε ένας νεαρός τις προηγούμενες μέρες, κολλημένο στην πόρτα του σπιτιού του. Αυτό, όπως το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ήταν γραμμένο από μία γειτόνισσα, η οποία εξέφραζε την ενόχλησή της για τους… ήχους που ακούγονταν από το σπίτι, όταν βρισκόταν με την κοπέλα του.

Χαρακτηριστικά το σημείωμα, ανέφερε…

«Καλησπέρα σας! Πήρα το θάρρος να σας γράψω αυτή τη σύσταση γιατί η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη.

Σας παρακαλούμε πολύ όταν έρχετε η κοπέλα σας, να κλείνετε την πόρτα και τις μπαλκονόπορτες γιατί υπάρχουμε εμείς όλοι οι γείτονές σας, που υπάρχουν μικρά παιδιά και ακούνε όλη αυτή την κατάσταση και όλοι εμείς σοκαριζόμαστε (όχι οτι δεν μπορούμε), αλλά υπάρχει και κάποιος σεβασμός απέναντι σε όλους.

Εμείς εδώ είμαστε γέννημα θρέμα και αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Σας παρακαλούμε πολύ σεβαστεί μας όλους! Γιατί την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει θα αποτανθούμε αλλιώς. Είναι όλο το οικοδομικό τετράγωνο, δεν γίνεται όλες τις ώρες νύχτα, πρωί, μεσημέρι να γινόμαστε ταραγμένοι από εσάς.

Ευχαριστούμε που μας ακούσατε. Εκ της γειτονιάς και της πολυκατοικίας σας».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στα σχόλια, από τους γείτονες που έδωσαν την… συγκατάθεσή τους για την «σύσταση» αυτή, ακούγονται καθημερινά ατάκες του τύπου «μπες μέσα να σε σκοτώσω» και «σε βαρέθηκα να πας στον πατέρα σου» προς τα παιδιά τους, ενώ ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως η αντίδρασή τους είναι υπερβολική.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ουδέποτε δεν υπήρξε αγενής προς κάποιον κάποιον γείτονα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: